مشابه ماجرای مینو خالقی قبلا برای نماینده دِهمََرده سیستان هم اتفاق افتاده است

زیتون-سیدرضا اکرمی،رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری مدعی شد که  مخالفت شورای نگهبان با منتخب مردم اصفهان  به مجلس دهم، قبلا نیز سابقه داشته است.

اکرمی به خبرآنلاین گفت:«  من با ۵ دوره سابقه نمایندگی بخاطر دارم که مواردی از این نوع پیش آمده باشد. خاطرم هست که برای منتخب دِهمََرده سیستان هم این اتفاق افتاد.»

 درآخرین روز کاری سال گذشته، نامه ای از سوی شورای نگهبان به فرمانداری اصفهان فرستاده شد که مشخص می کرد مینو خالقی هرچند از سوی مردم انتخاب شده، اما شورای نگهبان با ورود او به مجلس مخالف است؛ هرچند هنوز مشخص نشده که این شورا بعد از اعلام نتایج انتخابات، خالقی را «رد صلاحیت کرد» یا «آرای او را ابطال کرد» و یا «انتخاب او را ابطال کرد» است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »