اعتصاب غذای زندانیان سیاسی رجایی شهر وارد روز بیستم شد

زیتون– اعتصاب غذای ۱۸ زندانی سیاسی و عقیدتی محبوس در زندان رجایی‌شهر (گوهردشت) کرج، در اعتراض به رعایت نشدن حقوقشان از جمله محرومیت از هواخوری روزانه، وجود دوربین مداربسته و تحویل ناقص وسایل شخصی، پس از ۱۹روز ادامه دارد.
هشتم مردادماه «زیتون» خبر داده بود که در پی خودداری زندانیان سیاسی سالن ۱۲ بند ۴ زندانیان رجایی شهر از انتقال به بند ده، گارد زندان به زندانیان حمله کرد.
زندانیان سیاسی و عقیدتی محبوس در سال ۱۲ بند ۴ زندان رجایی شهر، به دلیل وجود دوربین‌های امنیتی، در مقابل انتقال به بند ده مقاومت کرده بودند. اما در نهایت با دخالت گارد زندان و ضرب و شتم زندانیان، این انتقال صورت گرفت.
پیشتر زندانیان القاعده در بند ده محبوس بودند.
بر اساس اخباری که به «زیتون» رسیده بود، بخشی از وسائل شخصی زندانیان سیاسی و عقیدتی در پی این یورش از بین رفت. یک روز پس از آن زندانیان این بند دست به اعتصاب جمعی زدند که در نتیجه آن تمامی ملاقات‌های زندانیان لغو شد.
جعفر (شاهین) اقدامی، سعید ماسوری، ابوالقاسم فولادوند، حسن صادقی، رضا اکبری منفرد و امیر قاضیانی رسما با ارسال نامه به مدیریت زندان اعلام اعتصاب غذا کرده‌اند و زانیار مرادی، لقمان مرادی، سعید شیرزاد و شاهین ذوقی‌تبار و تعداد دیگری از زندانیان، نامه‌ای به مدیریت زندان ارسال نکرده‌اند اما در اعتصاب غذای تر هستند.
زندانیان در این مدت تنها سه بار اجازه حضور در فضای باز برای هواخوری را داشته‌اند، «در سالن هم همیشه بسته است و تمام پنجره‌های کوچک اتاق‌ها هم از داخل و بیرون با توری‌های ضخیم پوشانده شده و هوای سالن اصلا عوض نمی‌شود.»
رضا شهابی، عضو سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوس‌رانی تهران، نیز که از جمله زندانیان محبوس در رجایی شهر است، از ۱۰ روز پیش در اعتصاب غذا به سر می‌برد.
رضا شهابی در پرونده جدیدی به یک سال زندان دیگر محکوم شده‌ است. ضمن آنکه دادستانی پنج ماه از زمانی که رضا شهابی با تأیید پزشکی قانونی از مرخصی پزشکی برخوردار شده بود را «غیبت» محسوب کرده‌است. شهابی در اعتراض به اینکه چرا مدت زمان مرخصی درمانی او جز مدت زندان محسوب نشده، دست به اعتصاب زده است.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. رضا شهابی، عضو سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوس‌رانی تهران .چقدر احمقانه است که یکی عضو سندیکا باشد و در زندان آنهم سیاسی باشد.راحت میتوان فهمید عاملان ظالمندو شکی وجود ندارد.

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

 اخیرا در شماره ۵۵۹ هفته‌نامه تجارت فردا، مطلبی به قلم محمد طاهری، سردبیر این هفته‌نامه و سایر نویسندگان نوشته شده است با عنوان افسون شریعتی! بعلاوه، بر روی صفحه، علی شریعتی را بطور اغراق‌آمیزی بصورت

ادامه »

اگر روند تحولات سیاسی کشور را در شش ماه گذشته (از ابتدای اسفند ۴۰۲ تا اول شهریور ۴۰۳) بررسی کنیم، یک نتیجه بیشتر نمی

ادامه »

امروز وقت گذاشتم و دو ساعت مناظره آقایان مهدی طائب و احمد زیدآبادی را دیدم و شنیدم. موضوع گفتگو و

ادامه »