پاسخ یالثاراث به شاکیان

زیتون- نشریه یالثارات الحسین پس از بالا گرفتن اعتراض‌ها به انتشار مطالبی در این هفته نامه پیرامون هنرمندان و سینماگران، در جوابیه‌ای نوشت که نویسندگان این نشریه «هتاک و بی‌ادب» نیستند و منتقدان «غفلتا از کوه کاهی» ساخته‌اند که «به فرض اثبات جز دو سه مورد بیش نبوده.»

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2016-08-03 06:35:32Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

جوابیه نشریه یالثارات با امضای علی‌رضا عبداللهی، روابط عمومی هفته‌نامه یالثارات‌الحسین، منتشر شد. این جوابیه منتقدان را «دوستان مستقیم و غیرمستقیم از ایادی و کارگزاران حوزه هنری» نامید که «با سکوت توجیه‌ناپذیر» خود موجب تایید «یکی از بی‌سابقه‌ترین فیلم‌های فسادخیز و شرم‌انگیز» شدند.
یالثارات در آخرین شماره خود، در مطلبی اصغر فرهادی، ترانه علیدوستی و مانی حقیقی را به داشتن روابط جنسی متهم کرده بود. مساله‌ای که – به گفته مانی حقیقی – موجب شکایت این سه تن از یالثارات شد. در پاسخ به اعتراض نسبت به انتشار این متن، جوابیه یالثارات چنین نوشت: «گفته شد نسبت ناروا به هنرمند! کدام هنرمند. مگر بهره‌گیری از اسامی غیرواقعی بازدارنده از تحقق نسبت به شخص معین در عرف روزنامه‌نگاری نیست.»
جوابیه یا لثارات اضافه کرد: «آنچه دوستان غفلتا از کوه کاهی ساخته‌اند به فرض اثبات جز دو سه مورد بیش نبوده که طبعا آن هم در صورت ادعای شاکی خصوصی در محکمه قضایی، صحت و سقم آن برملا خواهد شد.»
پیشتر سینماگران نامه‌ای اعتراضی خطاب به رییس قوه قضاییه در مورد «هتاکی‌های» نوشته بود. روابط عمومی یالثارات در پاسخ به این نامه نیز نوشت: «گویا نویسنده توبیخ نامه علیه یالثارات، قوه قضائیه را با«قوه پهلوائیه» اشتباه فرموده باشند. قوه قضائیه با آن همه دغدغه‌ها و پرونده‌هایی که سرنوشت اقتصاد و معیشت مردم و آبروی انقلاب در گرو دادرسی مجدانه و وقت‌بر آن است، بعید است فرصتی برای شنیدن هیاهوی خارج از گودنشینانی که فرمان لنگ کردن متحکمانه و بدون طی مراحل دادرسی یالثارات صادر می‌کننند را داشته باشد.»
در پایان جوابیه یالثارات با اشاره به این‌که نویسندگان این نشریه «عده‌ای هتاک و بی‌ادب نیستند»، اضافه کرد: «اما چنین هم نیست که عرصه فرهنگ و هنر، ملک طلق و تیول انحصاری دوستان باشد.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

3 پاسخ

  1. “”مگر بهره‌گیری از اسامی غیرواقعی بازدارنده از تحقق نسبت به شخص معین در عرف روزنامه‌نگاری نیست.»
    این هم نمونه ای از میزان سواد فارسی این روزنامه نویسان عزیز !!

  2. البته ایشان بی ادب و هتاک نیستند ادب و بی ادبی امری نسبی است
    مثلا در صنف چاروا دار که منقرض شدند بسیاری کلمات فحش بی ادبی محسوب نمی شده است حال آنکه درعرف عام اینگونه نبوده است اما در صنف ادیبان بسیاری کلمات بی ادبی محسوب می شده است حال آنکه در عرف عام اینطور نبوده است

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

 اخیرا در شماره ۵۵۹ هفته‌نامه تجارت فردا، مطلبی به قلم محمد طاهری، سردبیر این هفته‌نامه و سایر نویسندگان نوشته شده است با عنوان افسون شریعتی! بعلاوه، بر روی صفحه، علی شریعتی را بطور اغراق‌آمیزی بصورت

ادامه »

اگر روند تحولات سیاسی کشور را در شش ماه گذشته (از ابتدای اسفند ۴۰۲ تا اول شهریور ۴۰۳) بررسی کنیم، یک نتیجه بیشتر نمی

ادامه »

امروز وقت گذاشتم و دو ساعت مناظره آقایان مهدی طائب و احمد زیدآبادی را دیدم و شنیدم. موضوع گفتگو و

ادامه »