شکایت سینماگران به رییس قوه قضاییه از هفته نامه یالثارات

زیتون- انجمن تهیه‌کنندگان مستقل سینمای ایران طی نامه‌ای سرگشاده به ریاست قوه قضائیه، از نشریه یالثارات الحسین شکایت کردند.Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2016-08-03 06:35:32Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

این هفته‌نامه، طی هفته‌های اخیر با انتشار نوشته‌هایی فعالان سینما را «دیوث» خواند و به بدون ذکر نام هنرمندان را به داشتن روابط خارج از عرف و جنسی محکوم کرد.
درج این مقالات یک بار منجر به توقیف و لغو پروانه‌ی انتشار این نشریه از سوی هیئت نظارت بر مطبوعات شد، اما با حکم دادگاه، دوباره امکان انتشار آن فراهم شد.
انجمن تهیه‌کنندگان مستقل سینمای ایران طی نامه‌ای سرگشاده که در ایسنا منتشر شده، به‌خاطر انتشار مطلب‌هایی که نسبت‌هایی را به برخی سینماگران وارد کرده، شکایت کردند.
در بخش از این نامه آمده است، «نشریه‌ای که زیر نام سرور آزادگان جهان منتشر می‌شود، درباره سه هنرمند صاحب نام سینمای ایران، با ردیف کردن الفاظ و تصوراتی را به این عزیزان نسبت داده است. از شما به عنوان قاضی القضات جمهوری اسلامی ایران تقاضا داریم دستور رسیدگی صادر و اجازه نفرمایید زیر نام سرور شهیدان جهان با آبروی هنرمندان مسلمان کشورمان بازی شود.»
تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »