سفارت ژاپن تایید کرد

سفیر ژاپن در ایران بازداشت شده است

زیتون- سفارت ژاپن در تهران تایید کرد که سفیر ژاپن در ایران ۲۸ آوریل برای مدت کوتاهی توسط نیروهای امنیتی ایران بازداشت و بازجویی شد.Mr. Haneda
خبرگزاری ژاپنی کیودو خبر داد که به گفته سفارت ژاپن، مقامات ژاپنی به دنبال بازداشت هیرویاسو کوبایاشی در تاریخ ۲۸ آوریل(نهم اردیبهشت)، به وزارت خارجه ایران اعتراض کردند.
این سفارتخانه اعلام کرده که سفیر ژاپن و همسرش در میهمانی شام «یکی از آشنایان ایرانی» که با حضور تعدادی دیگر از دیپلمات‌های خارجی برگزار شد، حضور یافت؛ میهمانی که در آن «الکل» و مشروبات الکلی سرو شده بود.
به گفته سفارت ژاپن، نیروهای امینتی ایران به میهمانی حمله کرده و مانع خروج حاضران از محل میهمانی شده بودند. بی بی سی فارسی به نقل از خبرگزاری ژاپنی نوشت که به دستور نیروهای امنیتی شرکت کنندگان در این میهمانی شام اجازه استفاده از تلفن‌های همراهشان را نیز نیافتند.
سفارت توکیو همچنین اعلام کرده که سفیر توکیو در این میهمانی، «کارت دیپلماتیک» خود را که وزارت خارجه ایران به پرسنل دیپلماتیک خارجی می‌دهد، به همراه نداشت و او در عوض کارت تجاری و بازرگانی شخصی خودش را به نیروهای امنیت نشان داد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

سفارت ژاپن تایید کرد

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »