نرگس موسوی از تهدید زندان بان حصر خبر داد

???? نباید به پزشک معتمد از درد شدید زهرا رهنورد خبر دهید

زیتون- نرگس موسوی، دختر زهرا رهنورد و میرحسین موسوی از تهدید زندانبانان حصر اختر در آخرین ملاقات به دلیل اطلاع رسانی از وضع مادرش خبر داد.
به گزارش «زیتون» او در پستی در حساب اینستاگرامش نوشت که زندانبانی با نام (فروغی) دختران و نوه ها را در آخرین دقایق ملاقاتی که امروز با پدر و مادرشان داشته اند، تهدید کرده است که اگر از وضعیت سلامتی رهبران در حصر «جنبش سبز» اطلاع رسانی کنند، در روند این دیدار ها اختلال ایجاد خواهد شد.
خرداد ماه سال جاری، فرزندان زهرا رهنورد پس از ملاقات با او خبر از شکستن مچ دست او داده بودند. این رهبر در حصر «جنبش سبز» در ملاقات بعدی خود با فرزندانش خطاب به مردم پیام داده بود «هرچند مظلوم در این حصر دستم شکست، اما پیوند محبت و دوستیم از مردم نشکست.» photo_2016-07-20_01-34-13

متن این کامل پست نرگس موسوی به شرح زیر است:
برخورد بد زندان بان با خانواده هاي زنداني و خود زنداني به شيوه هاي مختلفي پياده ميشود و رفتار بي شرمانه زندان بان فروغي(نام مستعار) محترمانه است و با انتخاب دقيق واژگان و حركات ابرو ، چشم .. دست و لبخندي همواره كه گاه بي معني است.
به هر صورت آن مرد صبوري كه روبه روي زندان بان ايستاده، ٨ سال نخست وزير ايران بوده است و آن ديگري ، رهنورد، بانوي استقامت و ايمان، سال ها در مقاطع فرهنگي هنري سياسي اين كشور.. خدمت كرده است.
در اخرين دقايق اخرين ملاقات وقتي نوه هاي كوچك از پدربزرگ و مادربزرگشان خداحافظي مي كنند، زندان بان فروغي نكته مهمي را در حضور پدر و دخترانش بايد تاكيد و ياداوري كند كه در ساعت ملاقات، صبيه ها نبايد به اتاق بازرسي برگردند و گوشي تلفن همراهشان را بردارند و به پزشك معتمد كشور از درد شديد دست مادرشان خبر بدهند و اگر باز چنين شود، در اتاق بازرسي ، بعد از بازرسي بايد قفل و بسته بماند..هرچند جناب فروغي مايل نيستند اما از سمت شخصي ناشناس يا شناس مورد مواخذه قرار گرفته است كه چرا دختران نگران تنهايي و درد مادرشان از عدم رسيدگي به موقع به رهنورد شاكي و مضطرب شده و گزارش درد را مخابره كرده اند… و البته در حضور پدر و مادر و فرزندان .. اين شرح دقايق پاياني ملاقات امشب در دفتر كناري حصرخانه اختر بود… به راستي در بن بست اختر چه ميگذرد و چه گذشته است؟!

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. هر آنچه که در جای جای ایران میگذرد ، ظلم و ستم توام با دنائت .
    روحنیونی که در زمان شاه اسبق حبس و تبعید شده اند ، آیا رفتاری را که سربازان گمنام با اسیران میکنند را از زندانبانان شاه اسبق به یاد دارند ، مگر به ندرت ؟!

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

نرگس موسوی از تهدید زندان بان حصر خبر داد

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »