قرار بازداشت ساسان آقای برای سومین بار تمدید شد

زیتون– شعبه دوم دادسرای رسانه قرار بازداشت موقت ساسان آقایی، روزنامه‌نگار و معاون سردبیر روزنامه اعتماد را برای مدت یک ماه دیگر تمدید کرد.
قرار بازداشت این روزنامه نگار زندانی در حالی تمدید شد که به گفته خانواده‌اش از شهریورماه دیگر بازجویی نشده و در حالت تعلیق در حبس انفرادی به سر می‌برد.
ساسان آقایی، بیست و یکم مرداده ماه بازداشت شده بود.
ساعت ۹ شب ۲۱ مرداد، ماموران امنیتی پس از مراجعه به دفتر روزنامه اعتماد، معاون سردبیر این روزنامه را بازداشت و وسائل شخصی او مانند کیس کامپیوتر، تلفن و آی‌پد را ضبط کردند.
تیم بازداشت کننده همچنین منزل این روزنامه نگار را مورد تفتیش قرار داده‌اند. گفته می‌شود که نهاد بازداشت کننده آقایی سازمان حفاظت اطلاعات قوه قضاییه است.
ساسان آقایی پیش از این نیز سابقه چند مورد بازداشت را داشته است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »