هشدار رئیس دیوان عدالت اداری: مسئولان حرف‌های ساختارشکنانه نزنند

زیتون- محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عدالت اداری جمهوری اسلامی، گفت «اظهارات ساختارشکنانه» افرادی که «مسئولیتی در نظام جمهوری اسلامی دارند، قابل قبول نیست».

  محمدجعفر منتظری به مقامات جمهوری اسلامی بدون ذکر نام فردی هشدار داد که «بیش از این مراقب بیان نظرات و سخنان خود باشند». رئیس دیوان عدالت اداری در سخنان خود که توسط خبرگزاری مهر منتشر شد، نامی از مقامات مورد اشاره خود نبرده، اما گفته است که «در جریان فتنه ۱۳۸۸ حوادثی اتفاق افتاد که برای کشور و نظام ما ناگوار بود». آقای منتظری گفته است: «وجود اختلاف سیاسی در نظام جمهوری اسلامی مانند هر نظام سیاسی طبیعی است، اما جامعه اسلامی و مردم هرگز توهین به مقدسات و نظام را برنمی‌تابند.» رئیس دیوان عدالت اداری همچنین از «کسانی که در مظان اتهام بودند و از محکوم کردن این اقدامات موهن پرهیز کردند» انتقاد کرده است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »