شورای امنیت قطعنامه «وقفه بشردوستانه» در غزه را تصویب کرد

پس از چهاربار شکست، شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه ۱۵ نوامبر به قطعنامه‌ای که دعوت به “وقفه انسانی فوری و گسترده و ایجاد کریدور در نوار غزه” کرده است رأی مثبت داد. در آخرین نسخه این قطعنامه واژه “تقاضا” برای وقفه بشردوستانه به “دعوت” تبدیل شد تا کشورهای بیشتری با آن موافقت کنند.

در این قطعنامه همچنین “درخواست” برای “آزادی فوری و بدون قید و شرط همه گروگان‌های حماس و سایر گروه‌ها”  به یک “فراخوان” کاهش داده شد.

قطعنامه پیشنهادی کشور مالت برای آتش‌بس بشردوستانه در غزه با ۱۲ رأی موافق و سه رأی ممتنع در شورای امنیت سازمان ملل به تصویب رسید. آمریکا، روسیه و بریتانیا تنها کشورهایی بودند که به این قطعنامه رأی ممتنع دادند.

این اولین قطعنامه درباره جنگ غزه در سازمان ملل است که با وتوی امریکا و دیگر کشورهای دارای حق وتو روبرو نشد. آمریکا از وتوی این قطعنامه خودداری کرد.

*دویچه‌وله فارسی

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »