حمله نیروهای انتظامی با گاز اشک‌آور به تجمع اعتراضی مجروحان جنگ ایران و عراق

زیتون – ماموران انتظامی جمهوری اسلامی روز یک‌شنبه، هجدهم تیر‌ماه، به تجمع مسالمت‌آمیز گروهی از مجروحان جنگ ایران و عراق حمله کرده و تعدادی را بازداشت کردند.

گزارش‌های مردمی حاکی از شلیک «گاز اشک‌آور و اسپری فلفل» به این تجمع اعتراضی و «ضرب و شتم» تعدادی از تجمع‌کنندگان در مقابل ساختمان بنیاد شهید است.

بر اساس تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی در نتیجه این حمله چندین نفر از «رزمندگان و جانبازان اغلب سالخورده و بیمار» دچار نفس‌تنگی و حالت تهوع شدند.

این تجمع در اعتراض به وضع معیشتی جانبازان و بی‌اعتنایی نهادهای حکومتی به مطالبات آن‌ها برگزار شده بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »