وکیل توماج صالحی: پرونده موکلم به علت نقص تحقیقات به دادسرا برگشته

زیتون – وکیل توماج صالحی گفت پرونده این خواننده رپ زندانی به علت نقص تحقیقات از دادگاه دوباره به دادسرا فرستاده شده است.

امیر رئیسیان در گفتگویی با «شرق» افزود «با توجه به عدم دسترسی وکلا به پرونده در دادسرا، نمی‌دانیم دستور دادگاه برای رفع نقص تحقیقات مربوط به کدام یک از اتهامات توماج صالحی است.»

او در این مصاحبه که شنبه، نهم اردیبهشت، منتشر شد با بیان اینکه بیش از یک ماه است که منتظر اجرای احکام دادگاه در دادسرا هستند گفت قرار بوده جلسه بازپرسی آقای صالحی پنج‌شنبه برگزار شود اما «به علت عدم حضور بازپرس برگزار نشد.»

رئیسیان در ادامه به شرق گفت:«در پرونده توماج صالحی ۵ اتهام وجود دارد. اولین اتهام، افساد فی الارض است. اتهام دوم تبلیغ علیه نظام است. اتهام سوم، همکاری با دولت متخاصم، اتهام چهارم، دعوت مردم به کشتار و اغتشاش و اتهام آخر او هم، توهین به رهبری است.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

در دوران گذار از اقتدارگرایی به دموکراسی، بخصوص در جوامعی که به علل تاریخی، سیاسی، فرهنگی و یا خشونت سازمان‌یافته، کثرت‌گرایی و چندصداییِ شکل‌گرفته ممکن است به تفرقه و واگرایی میان مخالفان منتهی گردد، تفکر

ادامه »

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز”

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی

ادامه »