«مسئولان بلندپایه حکومتی برای کنترل خشونت جامعه ۳ بار در زندان با سعید مدنی مشورت کردند» 

زیتون – وکیل سعید مدنی می‌گوید مسئولان بلندپایه یک وزارتخانه تاکنون سه بار برای مشورت درباره خشونتهای موجود در جامعه به دیدار این پژوهشگر زندانی رفته‌اند.

به گفته محمود بهزادی‌راد، آقای مدنی در پاسخ به آنها گفته «ابتدا باید خشونت دولتی متوقف شود و برای معترضان حقی در نظر گرفته شود.»

حسن رفیعی، دانشیار بازنشسته دانشکده علوم توانبخشی و سلامت روانی، نیز میگوید «سعید مدنی در حالی بازداشت و زندانی است که پژوهشهای او میتوانست مانع از رخ‌دادن رویدادهای کنونی در ایران شود.»

دادگاه انقلاب تهران چهارشنبه سی‌ام آذر، این پژوهشگر مسائل اجتماعی را به ۹ سال زندان محکوم کرد. یکی از اتهام‌های وی نوشتن کتابی با عنوان «علیه اعدام» است که در ایران اجازه چاپ هم گرفته است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »