ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل اخراج شد

زیتون – جمهوری اسلامی ایران با ۲۹ رای موافق، هشت مخالف و ۱۶ ممتنع از کمیسیون جایگاه زن سازمان ملل متحد اخراج شد.
این رای گیری به پیشنهاد آمریکا روز چهارشنبه بیست و سوم آذر در شورای اقتصادی و اجتماعی این نهاد بین‌المللی انجام شد.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت در واکنش به این تصمیم در توییتر نوشت:«یک سوم زندانیان زن جهان در آمریکا زندانی هستند…آمریکا بانی تعلیق عضویت ایران از کمیسیون مقام زن شد! استاندارد چندگانه.»

نمایندگان چین، روسیه، عمان، بولیوی، نیجریه، قزاقستان، نیکاراگوئه و زیمبابوه به اخراج جمهوری اسلامی ایران از این کمیسیون رای مخالف دادند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »