مراسم چهلم نیکا شاکرمی به سوگواران تیراندازی شد 

زیتون- امروز، پنجشنبه پنجم آبان ماه، مراسم چهلمین روز جان باختن نیکا شاکرمی، از نوجوانان کشته شده در اعتراضات به قتل مهسا (ژینا) امینی تحت بازداشت گشت ارشاد، در حالی برگزار شد که نیروهای امنیتی با تیراندازی و شلیک گاز اشک‌آور، سوگوارانِ معترض را مورد حمله قرار دادند.

فردی نزدیک به خانواده‌ی این نوجوان جان‌باخته، به بی‌بی‌سی فارسی خبر داده است که در مراسم چهلم او که با حضور جمعیت بزرگی از مردم در گورستان حیات‌الغیب واقع در روستای ویسیان در ۴۰ کیلومتری خرم‌آباد برگزار شده است، ماموران امنیتی به سوی معترضان حمله و تیراندازی کرده‌ و این گورستان را تحت محاصره درآورده‌اند.

رادیو فردا نیز گزارش داده است که در مراسم چهلم نیکا شاکرمی، سوگوارانِ معترض شعار «مرگ بر خامنه‌ای» و «مرگ بر سپاهی» سر داده‌اند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

در دوران گذار از اقتدارگرایی به دموکراسی، بخصوص در جوامعی که به علل تاریخی، سیاسی، فرهنگی و یا خشونت سازمان‌یافته، کثرت‌گرایی و چندصداییِ شکل‌گرفته ممکن است به تفرقه و واگرایی میان مخالفان منتهی گردد، تفکر

ادامه »

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز”

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی

ادامه »