پس از بلژیک، مجلس ایران هم شرایط را برای مبادله اسدالله اسدی فراهم کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ایران لایحه «عهدنامه بین دولت پادشاهی بلژیک و دولت جمهوری اسلامی ایران در مورد انتقال محکومین» را با ۱۹۵ رای تصویب کردند و به دولت اجازه دادند اسناد این معاهده را با بلژیک مبادله کند.
این عهدنامه به صورت بالقوه زمینه آزادی اسدالله اسدی، دبیر سوم سابق سفارت جمهوری اسلامی ایران در اتریش را فراهم می‌کند که به جرم برنامه‌ریزی برای اقدام تروریستی، به ۲۰ سال زندان محکوم شده است. او هم اکنون در بلژیک در حال سپری کردن دوره مجازات خود است.
پیش از این، پارلمان بلژیک با ۷۹ رای موافق، ۴۱ رای مخالف و ۱۱ رای ممتنع به معاهده جنجالی بین بلژیک ‌و ایران رای داد.
در صورتی که شورای نگهبان این مصوبه را مخالف شرع اسلام و قانون اساسی تشخیص ندهد، زمینه اجرای معاهده بین دو دولت ایران و بلژیک فراهم شده است.
این عهدنامه در ۲۲ ماده در اواخر اسفند ۱۴۰۰ در بروکسل پایتخت بلژیک بین دانیل فلور، مدیر کل خدمات عمومی دادگستری فدرال بلژیک و غلامحسین دهقانی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بلژیک و اتحادیه اروپا امضا شد.

*بی‌بی‌سی

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »