حمایت تلویحی حدادعادل از ریاست لاریجانی

زیتون– غلامعلی حدادعادل در گفتگو با ایسنا تلویحاً از ریاست لاریجانی حمایت کرد و گفت:«از آن جا که اصولگراست نظرش در مورد ریاست مجلس روشن است.»

60223_187رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس همچنین با اصولگرا دانستن اکثریت مجلس دهم گفت که در شرایط فعلی چندان نگران وضع مجلس آینده نیست و این مجلس را تکرار مجلس ششم نمی‌داند.

سخنگوی ائتلاف اصولگرایان، در بخشی دیگر از این گفتگو گفته است که دنبال این که نیست که بخواه سمتی یا شغلی بگیرد و تاکید می کند:«البته در طول سال‌های حضورم در مجلس نیز مسوولیت‌های متعددی در موسسات علمی و فرهنگی نظیر فرهنگستان ادب و زبان فارسی داشتم که امیدوارم بعد از اتمام دوران نمایندگی نیز بتوانم بیشتر به آن مسوولیت‌ها بپردازم.همچنین برخی کارهای علمی، فلسفی و دانشگاهی نیز داشته و دارم که امیدوارم فرصتی برای رسیدگی به آن کارها فراهم شود.»

 

حداد عادل در پاسخ به سوالی در خصوص دلایل شکست اصولگرایان در تهران گفت:«این پدیده تک علتی نیست و علت‌های متعددی دارد. یک دلیل آن است که ما در قضیه برجام بیشتر نگران نقض عهد و عهدشکنی آمریکایی‌ها بودیم و دولتی‌ها در مقابل بیشتر امید می‌دادند. در این بین مردم گرفتار ترجیح دادند فعلا به آنهایی که جانب امیدواری را تقویت می‌کنند رای دهند. اکنون نیز ما امیدواریم که مشکلات مردم حل شود اما هر چه زمان می‌گذرد رفتار آمریکایی‌ها ثابت می‌کند حق با آنهایی است که نگران بودند .به هر حال نتایج انتخابات تهران علل و عوامل مختلفی دارد که نمی‌توان آن را در یک علت خلاصه کرد و بحث آن مفصل‌تر از آن است که در یک مصاحبه بگنجد.»

رئیس مجلس هفتم گرایش های سیاسی«مستقل» و «معتدل» را مبهم دانسته و حدس می زند که اکثریت مجلس آینده در دست نمایندگان اصول‌گرا باشد، با این حال یاداوری می کند« البته در حال حاضر نمی‌توانم دقیقا رفتار مجلس دهم را پیش‌بینی کنم اما در شرایط فعلی چندان نگران وضع مجلس آینده نیستم همانطور که قبلا گفتم این مجلس را تکرار مجلس ششم نمی‌دانم.»

 

حداد عادل  در این گفتگو زمان برای ورود به تبلیغات ریاست جمهوری را زود نمی داند و  می گوید«بالاخره هر کاری یک سری مقدمات دارد برای انتخابات ریاست جمهوری یک سال زمان زیادی نیست و طبیعتا نمی‌شود که یک هفته قبل از آن، انتخابات را شروع کرد.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »