? زنده| کشته شدن سه عضو سپاه پاسداران در مریوان

 



کشته شدن سه عضو سپاه پاسداران در درگیری در مریوان کردستان

سپاه پاسداران از کشته شدن یک سرهنگ و دو نیروی دیگر خود در یک درگیری مسلحانه در استان کردستان خبر داد.

بنا بر اطلاعیه «قرارگاه حمزه‌سیدالشهدا»، سرهنگ شکیبا سلیمی، فرمانده سپاه مریوان و دو سرباز به نام‌های جعفرنظام‌پور و محمد شکری، سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت در منطقه مریوان کشته شدند.

این قرارگاه افزوده که تعدادی از افراد گروه مسلح ناشناس نیز در درگیری با نیروهای سپاه کشته شده‌اند اما به تعداد آنها اشاره نکرده است.

سرهنگ شکیبا سلیمی که در این درگیری کشته شده، پیش از این فرمانده سپاه تعدادی از شهرستان‌های استان کردستان از جمله مریوان بوده است./خبرگزاری تسنیم



سازمان ثبت احوال ایران آمار مرگ‌ومیر زمستان ۹۸ را منتشر نمی‌کند

سخنگوی سازمان ثبت احوال می‌گوید که این سازمان به درخواست ستاد ملی مقابله با کرونا، آمار مرگ‌ومیر زمستان ۹۸ را اعلام نمی‌کند.

سیف‌الله ابوترابی تاکید کرد که این آمار به طور معمول باید «تا پایان فروردین یا اردیبهشت» اعلام شود.

روزنامه شرق روز ۱۰ اردیبهشت خبر داده بود که سازمان ثبت احوال آمار مرگ‌ومیر در زمستان را منتشر نکرده و سایت این سازمان نیز غیرفعال است.

این درحالی است که آمارهای رسمی منتشر شده در خصوص تعداد قربانیان بیماری کویید ۱۹ در ایران از سوی کارشناسان زیر سوال است.


احمد رئیسی دبیر سابق انجمن فرهنگ و سیاست دانشگاه بوعلی سینا همدان بازداشت شد

این فعال سابق دانشجویی که امروز (صبح روز سه شنبه ۱۶ اردیبهشت) به اطلاعات سپاه احضار شده بود، به اتهام تبلیغ علیه نظام بازداشت و به زندان مرکزی همدان (زندان الوند) منتقل شده است.

لازم به ذکر است که از اتمام دوره دانشجویی و سکونت احمد رئیسی در همدان مدت یکسال گذشته است و او در این مدت ساکن همدان نبوده است.



آمار رسمی کرونا: نزدیک به ۱۰۰ هزار مبتلا

کیانوش جهانپور٬ سخنگوی وزارت بهداشت٬ اعلام کرد که ٢۴ ساعت گذشته ۶۳ نفر به علت کرونا جان‌ باخته‌اند و یک هزار و ۳۲۳ مورد ابتلای جدید شناسایی شده است.

او گفت آمار رسمی مبتلایان کرونا در ایران به ۹۹ هزار و ۹۷۰ نفر و تعداد کل جان باختگان نیز به ۶ هزار و ۳۴۰ نفر رسیده است.

بنا به آمار رسمیبیش از ۸۰ هزار نفر نیز پس از ابتلا به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند و ۲ هزار و ۶۸۵ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند./ایرنا


https://twitter.com/hassan_younesi/status/1257561566335115264?s=12


جزئیات احکام متهمان بانک سرمایه و صندوق ذخیره فرهنگیان اعلام شد

غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه٬ در کنفرانس خبری هفتگی خود از صدور حکم هفت نفر از متهمان بانک سرمایه و صندوق ذخیره فرهنگیان خبر داد.

سخنگوی قوه قضائیه در باره جزئیات احکام این هفت تن گفت: «این هفت نفر جزو مدیریت و هیات مدیره بانک سرمایه هستند. محمدرضا خانی مدیرعامل وقت بانک سرمایه به جرم مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی و پولی کشور به صورت عمده محکوم به تحمل ۲۰ سال حبس، ۷۴ ضربه شلاق، محرومیت دائم از خدمات دولتی و پرداخت جزای نقدی به مبلغ ۶۴۰هزار یورو وبیش از شش میلیارد ریال که به طریق نامشروع تحصیل نموده است. یاسر ضیایی شیرکلاهی قائم مقام وقت بانک سرمایه محکوم است به ۱۵ سال حبس تعزیری، ۷۴ ضربه شلاق و محرومیت از خدمات دولتی و ضبط ۵۲ میلیارد ریال وجوه حاصله بر خلاف قانون.»

طبق گفته سخنگوی قوه قضائیه برای متهمان دیگر خیرالله بیرانوند، بهمن خادم، مهرداد باقری، پرویز احمدی، و علیرضا حیدریپور نیز از پنج تا ۱۵ سال حکم صادر شده است./خبرگزاری میزان



علی مطهری وزیر کشور را مسئول وقایع آبان معرفی کرد

علی مطهری، نماینده مجلس، در نطقی در صحن علنی عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، را مسئول وقایع خونین آبان سال گذشته عنوان کرده است.

او در این رابطه توضیح داد: «وزیر کشور مقصر اصلی در حوادث آبان‌ماه بود که منجر به کشته شدن تعدادی از هم‌وطنان‌مان شد، اما من و تعدادی از نمایندگان مجلس درخواست استیضاح وزیر کشور را داشتیم و این موضوع را هم تا آخر پیگیری کردیم، حتی این موضوع از حدنصاب هم نیفتاد.»

علی مطهری در این نطق گفت: «من از آقای لاریجانی انتقاد می‌کنم هر چند که داماد ما است، ولی لاریجانی اجازه نداد استیضاح وزیر کشور دنبال شود و در نهایت هم به ما گفتند که هم‌اکنون شرایط مناسب نیست و بعد از انتخابات این استیضاح را دنبال کنید. الان هم می‌گویند موضوع کروناست؛ هنوز هم دیر نیست و می‌توان هفته دیگر این استیضاح در دستورکار بیاید.»

پس از اعلام افزایش قیمت بنزین در روز جمعه ۲۴ آبان، ده‌ها شهر ایران شاهد اعتراضات گسترده بود.

اعتراض‌های اخیر به گفته مقام‌های دولتی، در بیش از ۵۰۰ نقطه کشور، در ۲۷ استان، رخ داد و تنها شهر تهران شاهد بروز اعتراضات در ۱۰۰ نقطه از شهر بود. به نوشته رویترز در طی اعتراضات آبان ماه ایران ۱۵۰۰ تن کشته شدند.

جمهوری اسلامی ایران تاکنون آمار رسمی کشته ها را اعلام نکرده است. دولت این کار را وظیفه پزشکی قانونی وابسته به قوه قضائیه می داند و قوه قضائیه چنین وظیفه را رد می کند./ایسنا



قوه قضاییه دو دانشجوی بازداشتی اخیر را به «ارتباط با مجاهدین خلق» متهم کرد

غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه٬ در نشست خبری خود دو تن از این دانشجویان را متهم کرد که به گروه‌های مخالف حکومت جمهوری اسلامی «وصل شده بودند.»

غلامحسین اسماعیلی گفت که این دانشجویان با گروه‌های «ضد انقلاب» و «به‌ویژه» سازمان مجاهدین خلق ارتباط گرفته بودند و «تحت تعلیمات» مجاهدین خلق «به دنبال انجام اقدامات خرابکارانه‌ای در کشور بودند که اقدامات ایذایی را هم انجام داده بودند.»

او در ادامه گفت: «آنها نتوانستند اقدام خرابکارانه جدی را انجام بدهند و در بازرسی از منزل آنها اقلام انفجاری کشف شد که در همین اقدامات خرابکارانه مورد استفاده قرار می‌گرفت.»

سخنگوی قوه قضائیه در مورد این دانشجویان بازداشتی همچنین اضافه کرد که «یکی از این خانواده‌ها» به گفته او «از قبل با جریان نفاق در تماس بوده است.»

اسماعیلی در پایان مدعی شد که «در این شرایط کرونایی این توطئه دشمن بود که می‌خواستند در این شرایط بلوایی در کشور درست کنند.»

این مقام قوه قضاییه به هویت این دانشجویان اشاره نکرد؛ اما طی روزهای اخیر علی یونسی و امیرحسین مرادی دانشجویان المپیادی بازداشت شده‌اند.



شمار قربانیان الکل در فارس به ۱۰۲ نفر رسید

محمدجواد مرادیان، مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان فارس، خبر از آن داد که تعداد جان باختگان ناشی از مسمومیت الکلی در استان فارس تا صبح امروز به ۱۰۲ نفر رسیده است.

به گفته او از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۸۷۵ نفر به علت مسمومیت با الکل صنعتی به مراکز درمانی استان مراجعه کرده‌اند، که از این تعداد ۷۷۳ نفرتحت درمان قرار گرفته‌اند و ۱۰۲ نفر فوت شده‌اند.

به رغم کاهش سرعت شتاب مسمومیت با الکل و مرگ بر اثر آن در فارس نسبت به ماه‌های اسفند ۱۳۹۸ و فروردین ۱۳۹۹،  همچنان شمار قربانیان مسمومیت با الکل در استان فارس در پی شیوع ویروس کرونا، «از آمار رسمی قربانیان کووید۱۹ در این استان بالاتر است.»/ایسنا


خبرهای روز گذشته را از اینجا بخوانید.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

 اخیرا در شماره ۵۵۹ هفته‌نامه تجارت فردا، مطلبی به قلم محمد طاهری، سردبیر این هفته‌نامه و سایر نویسندگان نوشته شده است با عنوان افسون شریعتی! بعلاوه، بر روی صفحه، علی شریعتی را بطور اغراق‌آمیزی بصورت

ادامه »

اگر روند تحولات سیاسی کشور را در شش ماه گذشته (از ابتدای اسفند ۴۰۲ تا اول شهریور ۴۰۳) بررسی کنیم، یک نتیجه بیشتر نمی

ادامه »

امروز وقت گذاشتم و دو ساعت مناظره آقایان مهدی طائب و احمد زیدآبادی را دیدم و شنیدم. موضوع گفتگو و

ادامه »