بیانیه صادق لاریجانی درباره مجادله با محمد یزدی: عذرخواهی می‌کنم

زیتون– صادق لاریجانی٬ رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام٬ امروز ضمن انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که در خصوص مجادله چندی پیش با محمد یزدی «عذرخواهی می‌کند.»

در این بیانیه که توسط پایگاه اطلاع‌رسانی مجمع تشخیص مصلحت نظام منتشر شده٬ صادق لاریجانی در پاسخ به نامه «جمعی از اعضای این مجمع مبنی بر ضرورت حفظ وحدت و همدلی مسئولان و نخبگان کشور» ضمن تأکید بر «حرکت براساس هدایت های حکیمانه مقام معظم رهبری، تلاش دشمن در القای اختلاف میان مسئولان را تلاشی باطل و خیالی خام دانست.»

۲۸ مردادماه صادق لاریجانی، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در واکنش به اظهارات محمد یزدی، عضو شورای نگهبان، او را به بیان «مطالب موهن» و «تکرار دروغ» متهم کرد و با اشاره به اینکه «گویی روزتان به شب نمی‌رسد اگر تعریضی، توهینی و افترایی نداشته باشید» گفت: «جناب آقای یزدی، چرا به این وضعیت افتاده‌اید؟»

او در ادامه تاکید کرد: «متاسفانه شما خودتان را در جایگاهی می بینید که نه تنها مرجع تعیین کنید ، بلکه به مراجع بزرگواری که شاید شاگرد آنها هم محسوب نمی شوید ، امر و نهی کنید و این با رویه های حسنه ای که در حوزه علمیه برقرار بود، هیچ تناسبی ندارد.»

محمد یزدی در یک سخنرانی که جزئیات آن روز ۲۶ مرداد منتشر شد٬ شدیدا به صادق لاریجانی تاخته و گفته بود: «فلانی می‌گوید اگر این کار را نکنید نجف می‌روم! خوب بروید، آیا با رفتن شما قم به‌هم می‌خورد؟ شما در قم بودن‌تان هم خیلی موثر نبود؛ چه رسد که نجف بروید.»

محمد یزدی همچنین بدون نام بردن از اکبر طبری گفته بود: «رئیس دفتری که ده سال جای مهمی را اداره کرده دستگیر می‌شود، بعد اعتراض می‌کند که چرا گرفتید؟ به اسم مدرسه علمیه، کاخ ساختند!… از کجا آوردی ساختی؟»

بیشتر بخوانید:

واکنش شورای نگهبان به اختلافات محمد یزدی و صادق لاریجانی: دعوای طلبگی طبیعی است

این دعوا که از سوی سخنگوی شورای نگهبان «بحث طلبگی» خوانده شد٬ در نهایت با انتشار یک عکس از جلسه شورای نگهبان که هر دو در آن عضو هستند٬ به ظاهر پایان گرفت.

حال امروز رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو شورای نگهبان نوشت: «ابائی ندارم که بپذیرم انسان در شرایطی قلم و زبانش دچار لغزش می شود و بر قلم و زبان مطالبی جاری می شود که خلاف مصلحت است و بلکه گاه خلاف انصاف. در جایی که گاه قلم بزرگان علم و تقوا طغیان می کند و بر قلم شان مطالبی جاری می شود که نباید، امکان چنین امری بر طلبه لاشئ ای چون این فقیر، چندان مستبعد نیست.»

او به رغم همه آنچه در نامه‌ پیشینش طرح شده بود٬ در این بیانیه تاکید کرد: «آیت الله یزدی حفظه الله منشا خدمات بسیاری در حوزه های علمیه بوده اند و سابقه مودت اینجانب با ایشان هم دیرینه. ما همه در یک صفیم و دشمن بی جهت خیال باطل تفرقه افکنی نکند، کدورت بین احبّاء عارضی است و انشاالله خداوند تبارک و تعالی همه کدورت ها را خواهد زدود و راه روشن خود را بر بندگان صادقش خواهد نمود.»

صادق لاریجانی افزود: »آنچه مهم است نقشه های دشمن در تفرقه افکنی در میان مسئولان و ایجاد یاس و نا امیدی در میان مردم است. دشمن با اجیر کردن عده ای در خارج کشور و همراهی عده ای دیگر در داخل تلاش می کند با شایعه افکنی و دروغ پردازی به اهداف فوق برسد.»

او همچنین مدعی شد: «بوق های تبلیغاتی خارجی تلاش کردند از نامه اینجانب به آیت الله یزدی غایت سوءاستفاده را بکنند، تلاش کردند که القاء کنند آن نامه نوعی تعریض و گلایه از نهادهای مهم نظام چون شورای نگهبان و سپاه پاسداران و صداو سیما و غیره است. در حالی که واضح است نهادهایی که مایه افتخار متدینان و بلکه هر ایرانی است، نمی شود که مورد تعریض اینجانب قرار گیرند. سپاه پاسدارانی که مجاهدت ها و تلاش های یکایک آنان و به خصوص فرمانده هانش مایه  مباهات هر ایرانی است، چگونه ممکن است  مورد تعریض مسئولی در این رده باشد. و همینطور شورای محترم نگهبان که عالی ترین مرجع در باب پاره ای تصمیمات مهم در مقام نظارت و در مقام تشخیص خلاف قانون اساسی و خلاف شرع در مصوبات مجلس است.»

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

3 پاسخ

  1. آخوند ها، اکثرشان، خیلی مصلحت گرا هستند. و اهل ملاحظه. ملاحظه کارند و پیچیده.
    بیچاره ملت!
    ملت هم چاره ای ندارد جز آنکه بسوزد و بسازد.
    چاره و درمان در ترویج آگاهی و مسئولیت شناسی است.

  2. تقیه مگر همین نیست
    تا ندانی همین کیست
    بهم دهند گر دشنام
    گویند غرض چنین نیست
    اگر کنند تمجید هم
    بدان که آن متین نیست
    وقتی خواند یک روضه
    بدان دلش غمین نیست

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

«زندان در زندان»، رنجنامۀ خانم فائزه هاشمی عزیز که در زندان اوین نوشته شده را خواندم و سخت غمگین شدم. فعالیت های سیاسی و مدنیِ فائزه خانم را از دهۀ هفتاد شمسی رصد کرده و

ادامه »

 اخیرا در شماره ۵۵۹ هفته‌نامه تجارت فردا، مطلبی به قلم محمد طاهری، سردبیر این هفته‌نامه و سایر نویسندگان نوشته شده است با عنوان افسون

ادامه »

اگر روند تحولات سیاسی کشور را در شش ماه گذشته (از ابتدای اسفند ۴۰۲ تا اول شهریور ۴۰۳) بررسی کنیم،

ادامه »