اولین واکنش رسمی به ویدیوی منتشرشده از جلسه فرماندهان سپاه در مورد انتخابات ۸۸:

اگر منظور از «دخالت سپاه در سیاست» «حفظ انقلاب» است٬ این وظیفه سپاه است

زیتون– مجتبی ذوالنور٬ جانشین سابق ولی‌فقیه در سپاه پاسداران و نماینده فعلی مجلس در واکنش به ویدیوی منتشر شده از سخنان فرماندهان سپاه بعد از انتخابات سال ۸۸، گفت: «دغدغه داشتن و رصد تحولات جامعه، دخالت سپاه در سیاست نیست.»

او تاکید کرد که اگر منظور از «دخالت سپاه در سیاست» «حفظ انقلاب»، «دغدغه داشتن و رصد تحولات جامعه و خط و خطوطی که ممکن است انقلاب را کمک کند یا به آن آسیب برساند»، باشد این «دخالت سپاه در سیاست نیست.»

به‌تازگی، برای اولین بار ویدیویی از سخنرانی سه مقام ارشد سپاه پاسداران بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ در جمع فرماندهان و اعضای این نهاد، در فضای مجازی منتشر شده است.

سردار محمدعلی جعفری، فرمانده وقت سپاه در پایان سخنانش تأکید می‌کند: «ما دیگر نمی‌توانیم تحمل کنیم. نظام، انقلاب و مردم دیگر تحمل ندارند که در یک مقطع چهارساله یا هشت‌ساله جریانی روی کار آید که با ارزش‌ها، اعتقادات، انقلاب، ایمان، باور و مذهب مردم بازی کند. مردم نمی‌توانند این را تحمل کنند. اگر ما درست عمل کنیم و این اعتماد را در مردم ایجاد کنیم، در همه صحنه‌ها چه در صحنه مبارزات سیاسی در انتخابات آینده و چه در صحنه‌های عملی، دولت و نظام را کمک کنیم که به این اهداف برسیم تا امیدواری در مردم ایجاد شود. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج است که باید به‌صورت همه‌جانبه و گسترده جریان اصولگرایی که فعلاً حاکم است و با لطف و عنایت خدا و مبارزات بی‌امان مقام معظم رهبری حاکم شده، حمایت کند و ان‌شاءالله این ادامه پیدا کند. اگر خواهان پیشرفت کشور همراه با عدالت هستیم، این مسئله لازم و اجتناب‌ناپذیر است.»

حجت‌الاسلام والمسلمین علی سعیدی نماینده وقت ولی فقیه در سپاه پاسداران نیز در بخشی از سخنان خود می‌گوید: «سپاه باید اتاق فکر داشته باشد، طرح‌ها و برنامه‌ها و پیشنهادهایی را آماده کند و به دستگاه‌های مربوطه دهد. در این ماجرای فتنه، ابهت سپاه مشکلات را حل کرد، اما مشکلات عدیده‌ای بود که سپاه به آمادگی بیشتری احتیاج دارد که بتواند با غائله‌های این شکلی با سرعت برخورد کند. چالش اصلی ما در آینده همین مسائل است. انتخابات به شکل تهدید علیه انقلاب شکل می‌گیرد، آن هم در قالب وضعیت نارنجی. اگر وضعیت انتخابات عادی یا زرد بود، اصلاً نیاز به نگرانی سپاه نبود، ولی متأسفانه در سال‌های اخیر چون دشمن وارد عرصه شده، نتیجه این شده که ما در انتخابات به‌خصوص انتخابات ریاست‌جمهوری تهدیدی که علیه انقلاب جلوه می‌کند به رنگ نارنجی است و به سمت قرمز پیش می‌رود. با توجه به وضعیت نارنجی و قرمز، نقش سپاه و بسیج قبل و بعد از انتخابات باید کاملاً از هم جدا شود.»

سعیدی در پایان سخنانش از حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور دعوت می‌کند که برای پاسخگویی به سؤال‌های حضار پشت تریبون حاضر شود اما ویدیوی این جلسه پرسش و پاسخ منتشر نشده است.

او در این رابطه به ایرنا پلاس گفت: «سپاه وظیفه‌اش حفظ انقلاب و دستاوردهای انقلاب است. در هر عرصه‌ای که انقلاب و دستاوردهای آن به خطر بیفتد سپاه مأموریت حفظ انقلاب و دستاوردهای آن را دارد.»

او اما در ادامه این گفت‌‌وگو با ایرنا پلاس حضور در هر گونه جلسه‌ای را پس از انتخابات ۸۸ تکذیب کرد و در نهایت تاکید کرد حضور در چنین جلسه‌هایی را به خاطر نمی‌آورد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. سپاه توانسته با بهره گیری از راهبردهای پروپاگاندا و شستشوی مغزی با مدل حزب توده که اساس آن بر تولید و تکرار <> است، برای خود شرح وظایفی تعریف کند که هیچ با عقل و منطق انطباقی ندارد.
    نباید فراموش کرد که این سپاه اساساً ارگانی نظامی است بنا بر این افسانه پاسداری از انقلاب اسلامی توسط آن نمی تواند شامل امور غیر نظامی باشد. حال آنکه سپاهیان حریص و تمامیت خواه به پیروی از الگوی بیوت آخوندی در اقتصاد، فرهنگ، سیاست، امنیت و … مداخله مستقیم دارند و هیچ مرزی برای مداخلات غیرکارشناسی و غیر قانونی خود قایل نیستند. اگر آرمان انقلاب اسلامی ایران را استقلال، آزادی و جمهوریتی بر مبنای احترام به دین مردم ( و نه آش شله قلمکار تولید قم) بدانیم، نقش این سپاه دقیقاً ضد تک تک محورهای آن آرمان بوده و همچنان خواهد بود. سپاه در سلب آزادی های قانونی مردم ایران، بازیچه شدن مقدرات ایران به دست بازیگران شرق و غرب و حذف مفهوم جمهوریت از سیستم سیاسی کشور نقش بی بدیلی داشته. علاوه بر اینها، خسارات سنگین تداوم جنگ با عراق و مداخله بی حاصل در امور سایر ملل که تا کنون جز نفرت مردمان چیزی حاصل نکرده را هم باید به لیست هنرهای سپاه افزود.
    تنها رهاورد ناخواسته ولی مثبت این نهاد بازشدن چشم مردمان مذهبی ایران بر سیاهی هایی است که ریشه در اعتقاد و اتکا به شریعت برای مدیریت جامعه و اموراتش دارد. هر چند که برای این دستاورد هرگز نمی توان از آنان تشکر کرد.
    امید است تا در سایه نفرت عمومی ایرانیان از این ارگان پلشت و دهشت افکن دانسته شدن آن در جهان، شاهد حذف سریعش باشیم.

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

اولین واکنش رسمی به ویدیوی منتشرشده از جلسه فرماندهان سپاه در مورد انتخابات ۸۸:

 اخیرا در شماره ۵۵۹ هفته‌نامه تجارت فردا، مطلبی به قلم محمد طاهری، سردبیر این هفته‌نامه و سایر نویسندگان نوشته شده است با عنوان افسون شریعتی! بعلاوه، بر روی صفحه، علی شریعتی را بطور اغراق‌آمیزی بصورت

ادامه »

اگر روند تحولات سیاسی کشور را در شش ماه گذشته (از ابتدای اسفند ۴۰۲ تا اول شهریور ۴۰۳) بررسی کنیم، یک نتیجه بیشتر نمی

ادامه »

امروز وقت گذاشتم و دو ساعت مناظره آقایان مهدی طائب و احمد زیدآبادی را دیدم و شنیدم. موضوع گفتگو و

ادامه »