محکومیت یک وکیل در پرونده‌های حقوق بشری به ۱۵ سال زندان

زیتون– طناز کلاهچیان٬ همسر امیرسالار داوودی٬ خبر داد که او به ۱۵ سال زندان محکوم شده است.

طناز کلاهچیان در توئیترش نوشت که آقای داوودی به دلیل اتهامات متعدد به ۳۰ سال زندان محکوم شده که بر اساس ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی حکم ۱۵ سال زندان درباره او اجرا خواهد شد.

این حکم به دلیل «تشکیل یک کانال تلگرامی» توسط امیرسالار داوودی و در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب توسط قاضی صلواتی صادر شده است.

https://twitter.com/tannaz_ayrin/status/1134781274315468806/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1134781274315468806%7Ctwgr%5E363937393b70726f64756374696f6e&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.radiofarda.com%2Fa%2F29975901.html

به گفته طناز کلاهچیان٬ امیرسالار داوودی تصمیم ندارد به این حکم اعتراض کند.

این وکیل دادگستری  گذشته آقای داودی در دفتر وکالت خود بازداشت شده بود.

بر اساس ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، در صورتی که جرایم فرد بیشتر از یک مورد باشد، تنها حکمی در نظر گرفته می‌شود که بالاترین میزان مجازات است.

وحید مشگانی فراهانی، وکیل امیرسالار داودی، نیز در مصاحبه با سایت مدارا گفت که موکلش به «۱۱۱ ضربه شلاق، شش میلیون تومان جریمه نقدی و دو سال محرومیت از کلیه حقوق اجتماعی» محکوم شده است.

مشگانی پیش از این گفته بود که به دلیل ایجاد یک کانال تلگرامی به نام «بدون روتوش» و مصاحبه با رسانه‌های فارسی زبان خارج از کشور چهار اتهام به موکلش تفهیم شده است.

«تبلیغ علیه نظام»،«توهین به مقامات»، «همکاری با دول متخاصم از طریق مصاحبه با شبکه تلویزیونی صدای آمریکا» و «تشکیل گروه برای براندازی نظام» اتهامات آقای داوودی اعلام شده بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »