حسن روحانی: مذاکره را قبول دارم اما نه در شرایط فعلی

زیتون– حسن روحانی٬ رییس‌جمهوری٬ گفت که «طرفدار مذاکره و دیپلماسی» است، اما «انجام آن مذاکره را در شرایط کنونی به هیچ عنوان قبول ندارم.»

چندی است که تنش لفظی بین ایران و آمریکا به بالاترین سطح خود در چند سال اخیر رسیده است.

دونالد ترامپ٬ رییس جمهوری آمریکا پس از خروج از برجام٬ با اتخاذ سیاست فشار حداکثری به دنبال آن است که ایران را مجددا بر سر میز مذاکره بنشاند؛ اما مقامات ایران تا کنون به این درخواست پاسخ منفی داده‌اند. ترامپ گفت که ایران هر زمان که اماده باشد می‌تواند برای مذاکره تماس بگیرد.

روحانی، شب گذشته (دوشنبه) در جریان یک سخنرانی در جمع شماری از روحانیون گفت: «در مهرماه سال گذشته در جریان سفر به سازمان ملل، پنج نفر از رهبران معروف دنیا واسطه شدند که با رئیس‌جمهوری آمریکا مذاکره کنیم و سال پیش از آن نیز وزارت خارجه آمریکا هشت بار درخواست مذاکره داد.»

به گفته روحانی، «اما شرایط امروز به هیچ عنوان شرایط مذاکره نیست و امروز شرایط ما شرایط مقاومت و ایستادگی است.»

رییس جمهوری ایران افزود که پس از «جمع‌شدن همه دشمنان ۴۰ سال گذشته ایران در کاخ سفید» و وضع «بدترین تحریم‌ها»٬ جمهوری اسلامی مذاکره را رد می‌کند.

او با بیان اینکه خوشبختانه مردم باور دارند که در این برخورد و تنش ما آغازگر نبودیم، افزود: «دشمن همواره به دنبال این بود که ما آغازگر باشیم.»

روحانی با اشاره به  استدلال و دلایل افرادی در درون ایران برای خروج از توافق هسته‌ای تصریح کرد: «ایستادگی در این زمینه هم کار سختی بود.»

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

  1. صبح تا شب که نیست،
    شب تا صبح است!
    صبح روزی که ترامپ یاغی سرنگون شود و دست از شازده بودن و خودکامگی بردارد!

  2. وقتی‌ ما از صبح تا شب مرگ به امریکا میگویم، برنامه موشکی محو اسرأییل داریم، برنامه صدور انقلاب و گسترش دین شیعه را داریم. در داخل هم که همه را خفه کردیم. دیگر مذاکره برای چه؟

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »