دستگیری خبرنگار و مجری پرس تی‌وی در آمریکا

زیتون– شبکه تلویزیونی پرس تی‌وی، وابسته به سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی گزارش کرده است که مرضیه هاشمی، از کارکنان این تلویزیون هنگام سفر به آمریکا بازداشت شده است.

این خبر نگار روز یکشنبه در فرودگاه بین‌المللی  لمبرت در شهر سنت لوییس آمریکا بازداشت شده و به بازداشتگاهی در شهر واشنگتن دی‌سی انتقال داده شده است.

این خبرنگار شبکه پرس تی وی برای دیدار با خانواده خود به آمریکا سفر کرده بود.

نام اصلی این خبرنگار ملانی فرانکلین بوده است که پس از گرویدن به اسلام و مهاجرت به ایران، او نام مرضیه هاشمی را برای خود برگزیده است.

بنا به اعلام روابط عمومی شبکه پرس تی وی، خانواده این خبرنگار از بدرفتاری با او در طول دوران بازداشت خبر داده است. به گفته خانواده این خبرنگار، ماموران هنگام بازداشت حجاب او را از سرش برداشته و پاهای او را زنجیر کرده‌اند.

بنا به گفته خانواده این خبرنگار، از روز یکشنبه غذای این خبرنگار تنها بیسکویت و نان بوده است، چون ماموران زندان غذای حلال در اختیار او نگذاشته‌اند. همچنین بنا به گفته خانواده این خبرنگار، او از اینکه پوشش حجاب اسلامی در زندان در اختیار او قرار داده نشده، ناراحت است.

پلیس فدرال آمریکا که این خبرنگار را در بازداشت گرفته، هنوز درباره دلایل بازداشت او و نحوه نگهداری و اتهامات این خبرنگار ، توضیحی ارایه نکرده است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. اگر این حرفها درست باشه تازه میشن مثل ماموران مزدور حفاظت اطلاعات که باتوم به جاهای مردم خودشون فرو میکنند . در جهان درباره آزادی و حقوق بشر فقط میتوان از آمرکیا انتقاد کرد چون مردم و رسانه های آمریکا و نهادهای مدنی و حتی حکومتی خواهان آزادی و احقاق حقوق هستند ولو به اندازه آگاهی و توان خود . اما در بقیه جهان مثل روسیه ، چین ، اروپا ، خاورمیانه و غیره اولا هیچ حرفی نمیشه زد . هیچ اطلاع رسانی و فعلیت رسانه ای آزاد وجود نداره . دولتها بشدت تکذیب میکنند و آن را دسیسه دشمن که آمریکا است جا میزنند . در هفتاد سال اخیر چنین بود و نویسندگان و روزنامه نگاران و فعالان مدنی هم فقط میتونند درباره آمریکا حرف بزنند و انتقاد کنند . اگر از اروپا انتقاد بشه به یک نحوی یا فعالین اخراج میشوند ، یا کشته میشن و یا ممنوع الکار میگردند . فقط میتوان به آمریکا حمله کرد و مفت در رفت .

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

اندیشمند حوزه علوم دینی، خانم صدیقه وسمقی، در یادداشت خود تحت عنوان “نه به ابتذال سرکوب‌گری” منتشر شده در سایت زیتون در ۴ خرداد ۱۴۰۲ می‌نویسد: “سال‌هاست که کشور ما در رأس بحران‌های فزاینده‌ی اقتصادی، اجتماعی،

ادامه »

سالهاست که کشور ما در رأس بحران‌های فزاینده‌ی اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی، از یک ابربحران رنج می‌برد، ابربحرانی که از دل بحران‌های فراوان

ادامه »

انسان ها را از منظر نسبت آنها با دردها و مسئولیت‌پذیری اجتماعی عموماً به چهار دسته می‌توان تقسیم کرد: ۱.

ادامه »