اسرائیل جمهوری اسلامی را تهدید کرد

زیتون– بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل٬ به جمهوری اسلامی هشدار داد که در صورت به مخاطره انداختن موجودیت کشورش به ایران حمله می‌کند.

نخست وزیر اسرائیل در پاسخ به سئوالی در مورد خط قرمز دولتش برای دست زدن به حمله نظامی علیه ایران، گفت: «بقای کشورمان خط قرمز ماست» و افزود که در صورتی که حکومت ایران از این خط قرمز عبور کند، اسرائیل آماده مقابله و حمله به اهدافی در داخل خاک ایران است.

او که در نشستی با خبرنگاران سخن می‌گفت٬ با اشاره به موضعگیری برخی مقامات جمهوری اسلامی ایران علیه کشورش گفت: «ما هرآنچه را که برای حفاظت از کشور اسرائیل در برابر رژیم ایران لازم باشد انجام خواهیم داد، رژیمی که آشکارا خواستار نابودی کشور یهود است.»

بی‌بی‌سی فارسی خبر داد که نتانیاهو در مورد نوع واکنش به تهدید موجودیت اسرائیل گفت: «من هیچ گزینه‌ای را که برای دفاع از خودمان لازم باشد مردود نمی‌دانم.»

نخست وزیر اسرائیل در بخش دیگری از سخنانش به علل نزدیکی رابطه اسرائیل و اعراب پرداخت و گفت که در سال‌های اخیر، «رفتار تهاجمی ایران در منطقه در مقایسه با مبارزه اسرائیل علیه افراطگرایان اسلامی ستیزه‌جو در کنار برخورداری این کشور از فناوری پیشرفته» باعث شده است تا کشورهای عرب که زمانی اسرائیل را دشمن خود می‌پنداشتند به اسرائیل نزدیک شوند.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. ۴۰ سال است شعار محو اسرائیل را از روی نقشه جهان میدهیم و اسرائیل تازه از خواب بیدار شده است ، اگر بهانه نباشد ؟!
    چرا هیچ کس ما را جدی نمیگیرد ؟!!

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »