تکذیب ادعای خودسوزی

وکیل فرشید هکی: قتل او مشکوک است

زیتون– محمد مقیمی٬ وکیل خانواده فرشید هکی٬ در خصوص مرگ موکلش٬ گفت: «قتل دکتر هکی از جمله قتلهای مشکوک است و باید دستگاههای قضایی و انتظامی عوامل آن را شناسایی، معرفی و محاکمه نمایند.»

او ادامه داد: «تا آنجا که به عنوان یکی از وکلای اولیای دم اطلاع دارم، شواهد و سرنخ های مهمی وجود دارد که قطعا می توان عاملان را به دست عدالت سپرد.»

روز گذشته (۳۰ مهر) خبر قتل فرشید هکی تایید شد.

خبر قتل فرشید هکی، فعال چپ‌گرای حقوق بشر و محیط زیست از روز یکشنبه در فضای مجازی منتشر شده بود.

بر اساس این خبر او در نزدیکی خانه‌اش در تهران با ضربات چاقو کشته شده و جسد او سوزانده شده است.

دکتر فرشید هکی در رشته‌های اقتصاد و حقوق تحصیل کرده بود. به وکالت اشتغال داشت، تدریس می‌کرد و همچنین مشاور علمی نشریه «بررسی‌های اقتصادی» بود.

اولین بار این عبدالرضا داوری، مدیر این نشریه، بود که این خبر را منتشر و در نامه‌ای به قوه قضاییه خواهان بررسی سریع موضوع شده است.

با این حال عصر روز گذشته خبرگزاری تسنیم٬ نزدیک به سپاه پاسداران٬ خبر از کشف جنازه سوخته فرشید هکی داد.

به نوشته این خبرگزاری٬ روز ۲۴ مهرماه امسال٬ جسد سوخته این فعال محیط زیست در منطقه باغ فیض تهران کشف شده است.

خبرگزاری تسنیم به نقل از پلیس تهران خبر داد که پزشکی قانونی علت مرگ را «خودسوزی» اعلام کرده است.

امروز اما پزشکی قانونی اعلام کرد که تاکنون در مورد پرونده فرشید هکی اظهارنظری انجام نداده است.

با این حال، رییس پلیس تهران امروز مجددا مدعی شده که پزشکی قانونی، علت مرگ آقای هکی را خودکشی دانسته است.

فرشید هکی اولین فعال محیط زیستی نیست که طی یک سال گذشته به طرز مرموزی به قتل رسیده است.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

تکذیب ادعای خودسوزی

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »