انتقاد بعیدی نژاد از همنوایی مدیر کیهان و ترامپ

زیتون- مدیر کل سیاسی و امنیت بین الملل وزارت امور خارجه در یادداشتی نوشت:« برجام هیچ ارتباطی با بحث موشکی و بنیه دفاعی کشور ندارد ، متاسفانه برخی افراد کماکان بر ارتباط مستقیم بحث موشکی با برجام اصرار دارند.»
در این یادداشت که حمید بعیدنژاد روز پنجشنبه در کانال تلگرامی خود منتشر کرده ، آمده است:
درحالیکه مسئولین عالی کشور مرتب تاکید کرده و می کنند که موضوع آزمایشات موشکی کشورمان که برای تقویت بنیه دفاعی کشور صورت می گیرد هیچ ارتباطی با برجام ندارد، متاسفانه برخی افراد کماکان بر ارتباط مستقیم بحث موشکی با برجام اصرار دارند.
در صورتیکه دیگر این موضوع اظهر من الشمس است که آمریکا وقتی موفق نشد در محکومیت فعالیت های مشروع کشورمان در خصوص آزمایشات موشکی تأییدی از شورای امنیت بگیرد مجبور شد بطور یکجانبه به مسدود کردن حساب های چند شرکت ایرانی و خارجی از جمله دو شرکت انگلیسی مبادرت نماید.
این در شرایطی است که خود آنها بهتر می دانند که اعلام این نوع محدودیتها اصولا کاری تبلیغاتی است و هیچ اثری بر برنامه های موشکی ایران ندارد.  شرکت های ایرانی اصلا در آمریکا حسابی ندارند که بخواهند مسدود شوند.
در برابر، جمهوری اسلامی ایران نیز واکنش بسیار محکم و اصولی در سطح رهبر معظم انقلاب و ریاست جمهوری از خود نشان داد و اعلام کرد که برنامه های دفاعی موشکی کشورمان با قدرت تر از همیشه ادامه خواهد یافت.
اما در این میان تعجب از اظهارات بسیار تندی است که از طرف برخی کارشناسان در برنامه های تحلیلی رسانه ای صورت می گیرد که علیرغم مواضع اصولی کشورمان در تفکیک مباحث موشکی و برجام، کماکان بر وجود چنین ارتباطی اصرار می ورزند و خیلی با شتاب ‘برجام را فقط خسارت محض برای کشور می خوانند و بعد با هیجان زاید الوصفی برجام را پایان یافته’ تلقی می کنند.
این افراد سپس با توهینی آشکار به دستگاه دیپلماسی کشور، مقامات رسمی کشورمان را توجیه کننده سیاستهای آمریکا معرفی می کنند.
و تعجب بیشتر از جناب حسین شریعتمداری است که در بیاناتی متناقض اظهارات بزعم ایشان آقای ‘ترامپ دیوانه’ را تایید می کنند که ‘برجام باید پاره شود’ و به ظرف زباله ریخته شود.  وی حتی وجود یک دستاورد از برجام را انکار کرده و می فرمایند برجام برای آمریکا یک سند طلایی است که برای ایران غیر از خسارت، تحقیر و فریب هیچ دستاورد دیگری نداشته است. وی برجام را یکی از تلخ ترین رخدادهای سال ۹۴ دانسته است«.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

سیطره‌ی دروغ بود که جولان می‌داد. به نام حجاب، به نام عترت و پاکی، به نام فراخواندن به معروف و بازداشتن از منکرات داشت بر همه جان و جهان شهروندان چنگ می‌انداخت. دروغ بود که

ادامه »

موضوعی که در مباحث سیاسی در مورد حجاب اجباری و حقوق زنان از نظرها مغفول مانده، تاثیرباورهای ایدئولوژیک و به طور اخص حجاب بر

ادامه »

مدتی است نوشتارهای دکتر حسن محدثی در نقدِ ادبیات تاریخیِ روایتگرِ ایران باستان را مطالعه می‌کنم و ادعاهایی که علاقه‌مندان

ادامه »