جمهوری اسلامی اسرائیل را محکوم کرد

تایید کشته شدن چهار ایرانی در حمله به پایگاه هوایی در سوریه

زیتون– خبرگزاری فارس٬ نزدیک به سپاه پاسداران٬ خبر داد که در جریان حمله به پایگاه هوایی«تی ۴» چهار ایرانی کشته شده‌اند.

بامداد امروز (دوشنبه) رسانه های دولتی سوریه از حمله موشکی به یک پایگاه هوایی این کشور موسوم به «تی ۴» خبر داده‌اند.

بی‌بی‌سی فارسی خبر داده بود که براساس گزارش‌های یک نهاد ناظر بر تحولات سوریه تعدادی ایرانی در این حمله کشته شده‌اند. گروه دیده‌بان حقوق بشر سوریه هم گفته بود که این حمله ۱۴ کشته به جا گذاشته که از جمله آنها نیروهای ایرانی متحد حکومت سوریه هستند.

خبرگزاری فارس کشته‌شدگان را عمار موسوی از اهواز، مهدی لطفی نیاسر و اکبر زوار جنتی از تبریز و مهدی دهقانی یزدلی معرفی و آنها را از جمله «مدافعان حرم» معرفی کرده است.

مدافع حرم، عنوانی است که جمهوری اسلامی ایران برای نظامیان خود در سوریه برگزیده است.

ساعتی پیش وزارت امور خارجه ایران با محکوم کردن حمله به پایگاه هوایی تی‌-۴ در سوریه، اسرائیل را مسئول این حمله خواند.

بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه٬ از این حمله با عنوان «تجاوز رژیم صهیونیستی به سوریه» یاد کرده و آن را «نقض حاکمیت ملی و تمامیت ارضی این کشور و مغایر با تمامی قوانین و موازین بین‌المللی» خواند.

به گفته قاسمی چنین حمله‌ای شرایط بحرانی در سوریه و معادلات منطقه را پیچیده‌تر می‌کند.

روسیه همزمان گفته است که این حمله را اسرائیل انجام داده است اما اسرائیل تاکنون به این گزارش واکنشی نداشته است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

جمهوری اسلامی اسرائیل را محکوم کرد

در میانه یکی از بحرانی‌ترین فصل‌های تاریخ جمهوری اسلامی، حمله‌ به ساختمانی محرمانه که جلسه شورای امنیت ملی در آن در حال برگزاری بود، نه فقط ضعف امنیتی که عمق نفوذ اطلاعاتی خارجی در بالاترین

ادامه »

بیش از چهل سال جمهوری اسلامی کوشید با مسلح کردن نیروهای فلسطینی و لبنانی در کنار گوش اسرائیل و سپس احداث پایگاه نظامی در

ادامه »

«اصل، آزادی اندیشه برای اندیشه‌هایی است که از آن‌ها نفرت داریم.» اولیور وندل هولمز جونیور، قاضی دیوان عالی آمریکا «چاره‌ی

ادامه »