هشدار رئیس دیوان عدالت اداري: مسئولان حرف‌های ساختارشکنانه نزنند

زیتون- محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عدالت اداری جمهوری اسلامی، گفت «اظهارات ساختارشکنانه» افرادی که «مسئولیتی در نظام جمهوری اسلامی دارند، قابل قبول نیست».

  محمدجعفر منتظری به مقامات جمهوری اسلامی بدون ذکر نام فردی هشدار داد که «بیش از این مراقب بیان نظرات و سخنان خود باشند». رئیس دیوان عدالت اداری در سخنان خود که توسط خبرگزاری مهر منتشر شد، نامی از مقامات مورد اشاره خود نبرده، اما گفته است که «در جریان فتنه ۱۳۸۸ حوادثی اتفاق افتاد که برای کشور و نظام ما ناگوار بود». آقای منتظری گفته است: «وجود اختلاف سیاسی در نظام جمهوری اسلامی مانند هر نظام سیاسی طبیعی است، اما جامعه اسلامی و مردم هرگز توهین به مقدسات و نظام را برنمی‌تابند.» رئیس دیوان عدالت اداری همچنین از «کسانی که در مظان اتهام بودند و از محکوم کردن این اقدامات موهن پرهیز کردند» انتقاد کرده است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »