نماینده سابق مجلس مدعی شد: ممانعت مراجع از معرفی وزیری از اهل سنت

زیتون– حاصل داسه،نماینده پیشین مجلس، خبر داد که برخی مراجع تقلید شیعه در تماس با حسن روحانی و برخی از رهبران اصلاح طلبان، «خواستار معرفی نشدن وزیر اهل سنت شده‌اند.»
او در گفت‌وگویی با وب‌سایت کمپین حقوق بشر در ایران٬ اضافه کرد که برخی از مسئولان به او خبر داده‌اند که مراجع تقلید در تماس تلفنی با مقامات دولتی گفته‌اند،«این سُنی بازی‌ها را جمع کنید.»
این  نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس ششم٬ تایید کرد که معرفی نکردن حتی وزیر از میان اهل سنت « باعث سرخوردگی اهل سنت شده است» و این اقدام «جواب شایسته ای» به رای اهل سنت به حسن روحانی نیست.
به گفته او اگر حسن روحانی و همه تصمیم گیران«تجدید نظر اساسی»نکنند، ممکن است خیلی از مردم کردستان امید به مشارکت سیاسی را از دست دهند و «جریانات سیاسی در کردستان، آرایش دیگری پیدا بکند.»
حاصل داسه همچنین خواستار دلجویی «واقعی» و نه شعاری حسن روحانی از اهل سنت شد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون هیچ از وزرا و اعضای دولت از میان اهل سنت انتخاب نبوده‌اند. حتی در دو دوره دولت حسن روحانی٬ به رغم حمایت تاثیر گذار علمای اهل سنت و رای بالای این خطه به او٬ باز هم اهل سنت سهمی در کابینه نداشته‌اند. پیشتر با حضور یک نفر از اهل سنت در هیئت رییسه مجلس نیز مخالفت شده بود.
هرچند اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهوری، ساعتی پش از اعلام اسامی کابینه دوزادهم درباره معرفی نشدن وزیر اهل سنت در حساب کاربری توییترش نوشته بود:«ما اصرار داریم درخصوص معاونان وزرا، استانداران و سفرا حتما از قومیت‌های مختلف حضور داشته باشند.»
دعوت نشدن مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان، به مراسم تحلیف حسن روحانی نیز انتقادهای برخی از نمایندگان مجلس را به دنبال داشت.
این روحانی سرشناس اهل سنت خبر داده بود که با وجود «اصرار» معاون اجرایی رییس جمهوری ایران و «دیگر دولتمردان»، علی لاریجانی، رییس، و اعضای هیئت رییسه مجلس او را برای مراسم تحلیف حسن روحانی دعوت نکردند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

  1. باید با تحقیقی دقیق تعداد مقلدین مراجع عظام مشخص شود تا حضرات ایات به نسبت تعداد مقلدین خود برای جامعه تعیین تکلیف بفرمایند !

  2. با سلام این مراجع محترم که در امور سیاسی کشور دخالت مستقیم و غیر مستقیم دارند ایا به فکر مردم هم هستند ؟ از اختلاس و فساد در دستگاهای دولتی با خیرند ؟ از گرانی و بیکاری جوانان و تعطیل کاخانجات مطلعند ؟
    دراین موارد رهنمودی از این عزیران شنیده نمیشود که شایسته است این بزگواران مردم و مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم در سر لوحه کارهای خود قرار بدهند .که وظیفه دولتها در تمامی جهان خدمت به ملت و مردم است
    و جا دارد این امر جدی گرفته شود . خیر بیش

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

اگر روند تحولات سیاسی کشور را در شش ماه گذشته (از ابتدای اسفند ۴۰۲ تا اول شهریور ۴۰۳) بررسی کنیم، یک نتیجه بیشتر نمی توانیم بگیریم: ناگهان کشتی‌بان را سیاستی دیگر آمده است! سیاستی که

ادامه »

امروز وقت گذاشتم و دو ساعت مناظره آقایان مهدی طائب و احمد زیدآبادی را دیدم و شنیدم. موضوع گفتگو و مناظره رخداد خونین ۱۳۸۸

ادامه »

اسلام سیاسی در تمام خوانش‌هایش به پایان نظری خود رسیده و تنها پایان عملی و واقعی اش در ایران و

ادامه »