مطهری: مرجع ممنوع‌التصویر کردن خاتمی مشخص نیست

زیتون- علی مطهری، نایب رییس مجلس گفت «مرجع تصمیم‌گیرنده» درباره «ممنوع التصویری» محمد خاتمی «روشن» نیست.

نماینده تهران در مجلس ضمن «نامطلوب» دانستن «این سطح از شفافیت»، اضافه کرد: «به هر حال باید صریح بگویند که این مرجع کجاست. اگر قوه قضاییه چنین تصمیمی گرفته یا مقامات عالی رتبه نظام گفته‌اند، باید اعلام شود. چرا که بنده هم دقیقا نمی‌دانم این دستور از کجا صادر شده است.»

مطهری به ایلنا گفت دادستان تهران نیز در پاسخ به سوالی در رابطه با مستندات این تصمیم هیچ پاسخی نداده است.

مطهری با اشاره به این‌که قوه قضایه باید پاسخ‌گوی این مساله باشد، چرا که «هر مجازاتی حتما باید با حکم قضایی باشد و بدون این‌که دادگاهی تشکیل شود، متهمان از خود دفاع کنند و حکم قضایی صادر شود، نمی‌توانند هیچ کسی را از حقوق اجتماعی‌اش محروم کنند»، ادامه داد: «موضوع ممنوع‌التصویری محمد خاتمی هم از این قاعده مستثنی نیست و نمی‌توانیم صرفا اعلام کنیم فلانی ممنوع‌التصویر است، یا باید تبعید یا حصر شود؛ این اقدام خلاف قانون اساسی است و باید اصلاح شود.»

مطهری مجلس را مرجع رسیدگی به «تخلف از قانون اساسی» و تصریح کرد «اساسا کار اصلی مجلس همین مسایل است که جلوی کارهای خلاف قانون اساسی را بگیرد.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. کشور شیخ تو شیخ ، رئیس جمهور سابق با بیش از ۸۰ درصد رای ملت را ممنوع التصویر و ممنوع الصله ارحام کرده اند و نایب رئیس مجلس نمیتواند مرجع تصمیم را مشخص کند ، در حالیکه متن مکالمه شیر با معصوم به زبان عربی را بدون کم و کاست شیوخ از حفظ دارند !!

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »