در پی شکایت محمد خاتمی، محمدرضا نقدی احضار شد

زیتون– محمد انجام، وکیل محمد خاتمی، خبر از احضار سردار نقدی به دلیل شکایت موکل خود داد.
به گفته محمد انجام و براساس اعلام شعبه رسیدگی کننده «با توجه به بخشنامه قوه قضاییه مبنی بر احضار فرماندهان و مقامات نظامی دارای درجه سرداری از طریق دفتر ویژه ستاد کل نیروهای مسلح در دفتر آیت‌الله خامنه‌ای، مراتب احضار سردار نقدی به آن دفتر اعلام شده است».
شکایت محمد خاتمی از محمدرضا نقدی، پنجم دی ماه در دادسرای رسانه و به اتهام «نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی» ثبت شده بود.
وکیل محمد خاتمی به ایلنا گفت که نقدی «مراجعه ای به دادسرا نداشته«؛ بلکه بر اساس در خواست درخواست دفتر رهبر جمهوری اسلامی، «مستندات پرونده نیز برای آن دفتر» ارسال‌ شده است.
محمدرضا نقدی پیش از این در گفت‌وگویی با روزنامه شرق، گفته بود که «آقای خاتمی رفته برای کار سیاسی از شاه عربستان پول گرفته». نقدی پس از آن‌که خبرنگار شرق به او گفت این مساله تکذیب شده، ادامه داده بود: «تکذیب شده؟ از من شکایت کنند و من را محاکمه کنند.»

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »