بازداشت فرماندهان لشکر زینبیون در قم

زیتون- روز گذشته و در جریان تشییع سه تن از کشته‌شدگان لشکر زینبیون در قم، وب‌سایت قم نیوز خبر داد که سیدعباس موسوی، فرمانده لشگر زینبیون و یکی از همراهان وی در قم «ربوده شده‌اند».
امروز کانال تلگرامی سپاه زینبیون خبر داد که دلیل بازداشت این افراد «عدم تمدید گذرنامه» است. به نوشته این کانال «سید عباس موسوی و یکی دیگر از هم‌رزمانشان در بازداشت‌گاه اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی این شهرستان به سر می‌برند و به دلایل نامعلومی بازداشت ایشان همچنان ادامه دارد».
به نوشته این کانال تلگرامی، مسئولان ناجا «نداشتن پاسپورت و عدم تمدید اقامت در ایران را بهانه کرده و ایشان را دستگیر کرده‌اند»، در حالی که «پاسپورت ایشان و دیگر رزمندگان سالهاست که در اختیار … [منبع اصلی به همین شکل منتشر کرده] می‌باشد و آن‌ها هرساله اقدام به تمدید اقامت رزمندگان و خانواده شهدای مدافع حرم زینبیون می‌کردند».
مخاطبان این کانال تلگرامی، پس از درج خبر بازداشت فرماندهان به دلیل نداشتن پاسپورت و ویزای معتبر این سوال را مطرح کردند که «چرا نگاه امنیتی موجود در نهادهای نظامی ایران، رزمندگان خارجی را صرفا برای جنگیدن و سیاهی لشکر میبینند نه رشد و فعالیت انقلابی و کادرسازی جهت تشکیل جبهه جهانی مستضعفین؟»

 

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »