«شکنجه سفید» ترانه علیدوستی در انفرادی اوین؛ تجمع کنندگان تهدید به خشونت شدند 

زیتون – ترانه علیدوستی علیرغم ابتلا به کلاستروفوبیا  کماکان در سلول انفرادی نگهداری می‌شود‌.

سمیه میرشمسی، دستیار کارگردان، در رشته توییتی از تماس ترانه از زندان با خانواده ‌اش خبر داد و افزود:«خانواده (خانم علیدوستی) نمی‌دانند که آیا داروهای ترانه به دستش رسیده یا نه و او در تماس تلفنی خود توضیحی در این باره نداد. ترانه علیدوستی به بیماری‌های ADHD و کلاستروفوبیا (ترس از فضای بسته) مبتلا است و تداوم بازداشت او در سلول انفرادی یک شکنجه سفید است.»

ترانه علیدوستی شنبه بیست و ششم آذر، پس از حمله ماموران به خانه‌اش بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد.

در روزهای گذشته، هنرمندان و دوستان خانم علیدوستی برای پیگیری وضعیت این بازیگر بنام مقابل زندان اوین تجمع کردند.

میرشمسی در ادامه از تماس نیروهای امنیتی با تجمع کنندگان و تهدید آن‌ها خبر داد و افزود:«از دیشب (سه‌شنبه) تماس‌های تهدیدآمیز با هنرمندان تجمع‌کننده شروع شده است و امروز هم نیروهای امنیتی به تجمع‌کنندگان هشدار دادند که با خشونت بازداشت خواهند شد.»

در همین حال، نزدیک به پانصد چهره سرشناس سینمای جهان در بیانیه‌ای خواستار آزادی فوری ترانه علیدوستی شدند. کیت وینسلت و کریستن استوارت، هنرپیشه‌های بنام آمریکایی، جرمی آیرونز، بازیگر و کن لوچ، کارگردان بریتانیایی، پدرو آلمادووار، کارگردان اسپانیایی و ماریون کوتیار، ستاره سینمای فرانسه از  امضاکنندگان این نامه هستند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

شواهد گوناگون حاکی از آن است که جامعه ایران، خواهان گذار از وضعیت موجود است و این خواسته را آنجا که توانسته محقق ساخته و آنجا که نتوانسته، به شیوه‌های مختلف، آن را ابراز نموده

ادامه »

در اولین ساعات روز شنبه هفتم دسامبر زنگ پایان برای بشار اسد به صدا در آمد. آنقدر راحت رفت که گویی اصلا پیش از

ادامه »

آقای «سید محمود نوری‌زاده» نماینده مردم مشگین‌شهر در دوره پنجم، وقتی ریاست سنی مجلس را ترک کردند، سخنی گفتند که

ادامه »