علی مطهری: رسانه‌ها در نقل سخنانم دچار سوء‌برداشت شده‌اند

زیتون- علی مطهری، نایب رییس مجلس، خبر دیدار خود با میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی را تکذیب کرد.
نماینده تهران در این زمینه گفت: «ما کارهایی در این زمینه انجام داده‌ایم و در تلاشیم تا ملاقاتی با محصوران داشته باشیم تا ببینم اگر آزاد شوند برنامه‌شان چیست.»
امروز خبرگزاری ایلنا در گزارشی از یک نشست دانشجویی با حضور مطهری در مشهد، خبر داده بود نایب رییس مجلس گفته است که «به ما اجازه دادند ملاقاتی با محصوران داشته باشیم» تا بررسی شود «اگر آزاد شوند برنامه‌شان چیست». به گفته مطهری موسوی، کروبی و رهنورد «گفته‌اند نظام را دوست دارند و مایل به وحدت هستند» که «این‌ها را به مقامات و رهبری ابلاغ کردیم.»
به گفته مطهری رسانه‌ها در نقل سخنان او دچار سوء برداشت شده‌اند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »