روزنامه ایران: ۲۰۰ نفر مفقودی در حادثه پلاسکو ثبت شده‌اند

زیتون– روزنامه ایران در گزارشی از کلانتری بهارستان خبر از مفقود شدن ۲۰۰ نفر در حادثه پلاسکو داده است.
یکی از دژبانان کلانتری بهارستان به خبرنگار این روزنامه گفته است: «از صبح سرمان شلوغ بود دروغ نگویم تا حالا ۲۰۰ نفر آمده‌اند و اعلام مفقودی کرده‌اند. عجب فاجعه‌ای شد. آدم باورش نمی‌شود این همه آدم آن زیر مانده‌اند یا توی عملیات هستند و کسی خبر ندارد؟»
خانواده‌های آتش‌نشانان، کسبه و کارگران ساختمان پلاسکو برای اعلام «مفقودی» به کلانتری پلاسکو مراجعه می‌کنند تا با پر کردن فرم، گم شدن یکی از اعضای خود در این حادثه را ثبت کنند.
یک روز بعد از حادثه آتش‌سوزی و فروریختن ساختمان پلاسکو، فرمانده نیروی انتظامی اعلام کرده بود که کلانتری بهارستان به منظور مراجعه خانواده‌های افراد مفقود تعیین شده است.
در گزارش روزنامه ایران تنها به اسم و مشخصات یکی از این افراد مفقود‌شده که آتش‌نشان بوده، اشاره شده است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

۱-«هویت ملی و هویت قومی در شهر معاصر ایرانی؛ مطالعه‌ی موردی نقده» عنوان پایان‌نامه‌ی کارشناسی ارشد رشته انسان‌شناسی «لیلا حسین‌زاده» است. ایشان این پایان‌نامه را به «مردم نقده و خواستشان برای زندگی به یاد سید

ادامه »

هفتهٔ گذشته با همین رسانهٔ زیتون که همیشه “خون ژینا” را همراه بوده، گفت‌و‌گویی داشتم ، و از مهم‌ترین گزارهٔ آن بسیار استقبال شد:

ادامه »

جامعه‌ ایران شکل گیری یک جنبش انقلابی را تجربه می‌کند که نتیجه مطلوب آن گذار از جمهوری اسلامی با کمترین

ادامه »