نماینده جشنواره برلین در تهران بازداشت شد

زیتون– جعفری دولت آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران خبر داد که نماینده جشنواره برلین که به تهران آمده بود، پیش از خروج از کشور، بازداشت شد.4d23b33f-701b-4678-b172-22cb21aad7e7_w987_r1_s
به گفته جعفری دولت آبادی، همراه آنکه لویکه بیش از شصت فیلم زیرزمینی و غیرمجاز نیز یافت شده است.
پیشتر روزنامه شرق خبرداده بود که ماموران امنیتی هنگام بازگشت «آنکه لویکه» (Anke Leweke)، نماینده جشنواره فیلم برلین، فیلم‌های داخل چمدان وی را در فرودگاه توقیف و از خروج مترجم همراهش از ایران جلوگیری کرده‌اند.
آنکه لویکه از سال‌ها پیش قبل از برگزاری هر دوره از جشنواره برلین برای انتخاب آثار سینمای ایران به منظور شرکت دراین جشنواره به ایران سفر می‌کند. اما هفتم آذرماه امسال، زمانی که آنکه لویکه و نوش‌آفرین دستوری، مترجم و مشاورش، قصد ترک ایران را داشتند، پاسپورت نوش‌آفرین دستوری ضبط و از سفر او جلوگیری شده است. ماموران امنیتی در مرحله بعد چمدان‌های هر دوی آنان را بازرسی کرده و فیلم‌های موجود در چمدان آنکه لویکه را ضبط کرده‌اند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. ضعیفه در هر بار مسافرت به ایران چند چمدان فرهنگ منحط غرب به ایران حمل میکرده است !
    فیلم غیر مجاز نیز به خارج حمل میکرده است که جوانان غربی را فاسد کند که فردای تشکیل حکومت اسلامی در خارج باعث خون دل خوردن ولی امر مسلمانان جهان شوند !!

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

عصر بی‌خبری، عصر حکومت پادشاهان قاجار بر کشور ماست. بی تفاوتی مطلق به منافع ملی و تمرکز بر منافع شخصی و گروهی، عدم درک مبانی سیاست خارجی و گذار از فرصت‌هایی که باید در صحنه

ادامه »

روز سیزدهم دی مصادف با سالگرد ترور سردار سلیمانی حدود ۶۰ نفر از فرماندهان سپاه از مناطق مختلف کشور به بیت خامنه ای رفته

ادامه »

این نوشتار نه در مدح حجاب بلکه درباره اهمیت آزادی پوشش و از آن مهم‌تر آزادی زن برای ایجاد تغییر

ادامه »