وزیر بهداشت، سخنگوی حزب اعتماد ملی را مورد معاینه چشم قرار داد

زیتون- روز دوشنبه گذشته٬ حسن قاضی زاده هاشمی٬ وزیر بهداشت٬ درمان و آموزش پزشکی؛ اسماعیل گرامی مقدم٬ سخنگوی حزب اعتماد ملی را مورد معاینه چشم قرار داد.

gerami-Moghaddam-sahamnews1

در این رابطه «سحام نیوز» نوشت: طی این معاینه٬ متاسفانه تشخیص های قبلی٬ مورد تایید وزیر بهداشت قرار گرفت و وی مبتلا شدن اسماعیل گرامی مقدم را به بیماری آزپی (اختلال شبکیه) و از دست دادن بینایی دو چشم را مورد تائید قرار داد.  گرامی مقدم در دوران بازداشت خود به علت کمبود بینایی و اصابت به جسم سخت، دوبار از ناحیه سر دچار شکستگی شد که در هر دوبار ماموران از انتقال وی به بهداری زندان خودداری کرده‌ بودند.
در حال حاضر٬ اسماعیل گرامی که به قید وثیقه سنگین یک میلیارد تومانی به طور موقت از زندان آزاد شده٬ علاوه بر بیماری چشمی٬ از آرتروز و نیز عوارض ناشی از بین رفتن مفصل کتف راست٬ به علت وجود بیش از ۱۵ ترکش به جای مانده از دوران جنگ تحمیلی در استخوان کتف راست٬ رنج می برد و در حال حاضر روزانه مورد درمان فیزوتراپی قرار دارد.
همچنین  تاریخ دادگاه تجدید نظر اسماعیل گرامی مقدم توسط شعبه ۳۶ دادگاه انقلاب به وکیل وی اعلام شده است. تاریخ این دادگاه برای روز ۱۲ اسفند ماه سال جاری٬ اعلام گردیده است.
اسماعیل گرامی مقدم٬‌ چندی پیش به قید وثیقه یک میلیارد تومانی از زندان اوین آزاد شده بود. وی از سوی قاضی صلواتی به یک سال زندان به اتهام “تبلیغ علیه نظام” و نیز ۵ سال حبس به اتهام “اجتماع و تبانی علیه نظام” محکوم شده است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »