بازداشت افرادی در شرق ایران به اتهام قصد اخلال در انتخابات

زیتون- حسین ذوالفقاری٬ معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور، از دستگیری «افرادی» در شرق ایران به دست نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی خبر داد. این افراد، به گفته او، قصد «اخلال» در انتخابات را داشتند.

ذوالفقاری همچنین گفت که این افراد به دست سپاه پاسداران٬ وزارت اطلاعات و پلیس ایران دستگیر شده‌اند.

4C11DB5D-D2BF-40D8-98B9-F17CAC8FF810_w640_r1_s_cx0_cy7_cw0 (1)

به گفته این مقام عالی‌رتبه وزارت کشور، بازداشتی‌ها «با صراحت در بازجویی‌ها اعلام کردند قصد اقداماتی را داشتند». بر اساس خبر «تسنیم» حسین ذوالفقاری به تعداد و هویت افراد بازداشت شده٬ محل دقیق بازداشت آنها یا جزئیات اهداف‌شان اشاره‌ای نکرده است. این نخستین بار در سال جاری است که در ارتباط با انتخابات هفتم اسفندماه مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در ایران خبر بازداشت فرد یا افرادی به دست نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی منتشر می‌شود.نهاد‌های اطلاعاتی٬ امنیتی و انتظامی از مدت‌ها پیش اعلام کرده‌اند که آماده برگزاری انتخابات هفتم اسفند هستند و با هر گونه «ناامنی» و تلاش برای ایجاد «اخلال» در انتخابات برخورد خواهند کرد.

در همین زمینه حسین اشتری، فرمانده پلیس، نیز روز سه‌شنبه به «گروه‌های خودسر و یا جریاناتی که قصد بر هم زدن نظم انتخابات را داشته باشند» هشدار داد. اشتری هشدار داد که «به هیچ حزب و یا جریانی اجازه حرکت برخلاف قانون را در خلال جریان انتخابات نخواهیم داد» و با کسانی که «مسیری برخلاف قانون طی کنند به شدت برخورد خواهیم کرد». طبق آماری که محمدحسین مقیمی، رئیس ستاد انتخابات کشور٬ ارائه کرده است برای برگزاری انتخابات هفتم اسفند «یک میلیون نفر در دو حوزه اجرایی و نظارتی» با این ستاد همکاری خواهند کرد.در همین حال مقام‌های پلیس نیز اعلام کرده‌اند که «برای تامین امنیت این انتخابات» ۲۵۰ هزار تن از نیروی پلیس در سراسر کشور سازماندهی شده و به کار گرفته خواهد شد.

علاوه بر این‌ها، سپاه پاسداران در برخی استان‌ها نیز به همراه سازمان بسیج استان‌ها از اعلام آمادگی خود برای تامین امنیت انتخابات هفتم اسفندماه خبر داده است.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

 اخیرا در شماره ۵۵۹ هفته‌نامه تجارت فردا، مطلبی به قلم محمد طاهری، سردبیر این هفته‌نامه و سایر نویسندگان نوشته شده است با عنوان افسون شریعتی! بعلاوه، بر روی صفحه، علی شریعتی را بطور اغراق‌آمیزی بصورت

ادامه »

اگر روند تحولات سیاسی کشور را در شش ماه گذشته (از ابتدای اسفند ۴۰۲ تا اول شهریور ۴۰۳) بررسی کنیم، یک نتیجه بیشتر نمی

ادامه »

امروز وقت گذاشتم و دو ساعت مناظره آقایان مهدی طائب و احمد زیدآبادی را دیدم و شنیدم. موضوع گفتگو و

ادامه »