کمک به مستضعفین منطقه اولویت ستاد کل نیروهای مسلح است

زیتون- محمد باقری٬ رییس جدید ستاد کل نیروهای مسلح «کمک به مستضعفین منطقه در برابر ظلم و ستم، تجاوز‌ها و تهاجمات تروریستی» را از اولویت‌های اول نیروهای مسلح جمهوری اسلامی اعلام کرد. 139504151226154238075194
او «ارتقای آمادگی‌های دفاعی و امنیتی و بالا بردن توانمندی نیروهای مسلح در برابر تهدیدات و ارتقای بسیج مردمی» را از مهم‌ترین برنامه‌های خود در ستاد کل نیرو‌های مسلح عنوان کرده است.
محمد باقری هفته گذشته با حکم آیت الله علی خامنه‌ای جایگزین حسن فیروز‌آبادی در ستاد کل نیروهای مسلح شد.
رییس ستاد کل نیروهای مسلح همچنین در ادامه سخنان خود در مراسم معارفه که توسط فارس منتشر شده، وعده داد که «ارتقای آمادگی و دفاع از منافع ملی جمهوری اسلامی ایران در فراتر از مرزهای کشور» با اقتدار جمهوری اسلامی بیشتر از گذشته نیز دنبال خواهد شد. او از خلیج فارس، تنگه هرمز، دریای عمان و شمال اقیانوس هند به عنوان مثالهایی برای اهداف آینده نیروهای مسلح نام برد.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. البته منظورشان مستضعفین منطقه از قبیل لبنان و فلسطین و یمن و بحرین است ، چون در ایران که دیگر مستضعفی وجود ندارد و مستضعفین اول انقلاب هم در حال اختلاس و دریافت حقوق و پاداشهای نجومی هستند !

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »