جانشین فرمانده سپاه: صدهزار موشک در لبنان آماده شلیک به اسرائیل است

هشدار به حکومت اقلیم کردستان

زیتون- حسین سلامی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، امروز گفت که «۱۰۰ هزار موشک تنها در لبنان آماده پرتاب به سوی اسرائیل است.» download
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران امروز به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه روز قدس (آخرین جمعه ماه رمضان) مدعی شد ده‌ها هزار موشک برد بلند در نقاط مختلف جهان اسلام «آماده‌اند تا با رسیدن دستور، رژیم‌صهیونیستی را از صفحه روزگار محو کنند.»
حزب‌الله لبنان اما امسال در اقدامی بی‌سابقه برگزاری مراسم روز قدس را به دلیل نگرانی‌های امنیتی لغو کرده است.
وی در ادامه از درگیری های اخیر سپاه با اعضای حزب دموکرات کردستان ایران با عنوان «حماسه فرماندهان و رزمندگان نیروی زمینی در شمال غرب کشور» یاد کرد و با تهدید حکومت اقلیم کردستان گفت «به رژیم‌های مزدور منطقه و مقامات سیاسی‌ شمال عراق هشدار می‌دهیم که به تعهداتشان پایبند باشند چرا که ما هر نقطه‌ای  که مبدأ شکل‌گیری تهدید علیه نظام‌مان باشد را بدون هیچ ملاحظه‌ای قاطعانه ویران خواهیم کرد.»
طی هفته های اخیر حداقل سه درگیری بین سپاه و اعضای حزب دموکرات رسانه ای شده است که در طی آن ده ها نفر از هر دو طرف کشته شدند. سپاه در طی یکی از این درگیری ها نقاطی در شمال عراق را گلوله باران کرد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. در خبرها بود که تعدادی از زیردریایی های سفارش داده شده به المان به اسرائیل تحویل داده شده است و این زیردریایی ها حامل تعدادی از حداقل ۲۰۰ کلاهک هسته ای است که اسرائیل در اختیار دارد !

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »