علی مصلحی روزنامه‌نگار بازداشت شد

زیتون – علی مصلحی، روزنامه‌نگار و فعال مدنی ساکن کاشان، روز پنج‌شنبه، بیست و نهم تیر، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.

به گزارش «هرانا» ساعاتی پس از بازداشت این روزنامه نگار در منزل شخصی خود، «نیروهای امنیتی با نزدیکان این شهروند تماس گرفتند و بازداشت آقای مصلحی را به آن‌ها اطلاع دادند».

آقای مصلحی پیش‌تر در سال ۹۱ به دلیل انتشار مطالبی درباره «جنبش سبز»‌ بازداشت و در شهریور همان سال به قید وثیقه از زندان آزاد شده بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

۱-«هویت ملی و هویت قومی در شهر معاصر ایرانی؛ مطالعه‌ی موردی نقده» عنوان پایان‌نامه‌ی کارشناسی ارشد رشته انسان‌شناسی «لیلا حسین‌زاده» است. ایشان این پایان‌نامه را به «مردم نقده و خواستشان برای زندگی به یاد سید

ادامه »

هفتهٔ گذشته با همین رسانهٔ زیتون که همیشه “خون ژینا” را همراه بوده، گفت‌و‌گویی داشتم ، و از مهم‌ترین گزارهٔ آن بسیار استقبال شد:

ادامه »

جامعه‌ ایران شکل گیری یک جنبش انقلابی را تجربه می‌کند که نتیجه مطلوب آن گذار از جمهوری اسلامی با کمترین

ادامه »