مادر عباس دریس: فرزندم بی‌گناه است، اعدامش نکنید

زیتون – مادر عباس دریس، از بازداشت‌شدگان اعتراض‌های آبان ۹۸ در ماهشهر، با انتشار ویدیویی خواستار توقف اعدام فرزندش شد.

او در این ویدیو که خبرگزاری «هرانا» روز پنج‌شنبه، پانزدهم تیر، منتشر کرد خطاب به مسئولان می‌گوید:«عباس پدر سه فرزند بوده و مادر خانواده فوت شده است. پسرم بی‌گناه است، اعدامش نکنید.»

عباس دریس توسط دادگاه انقلاب ماهشهر از بابت اتهام «محاربه، اخلال در نظم و مشارکت در قتل یکی از نیروهای یگان ویژه نیروی انتظامی موسوم به نوپو» به اعدام محکوم شد. این حکم سه‌شنبه در دیوان عالی کشور تایید شد.

وی در جلسه دادرسی اعترافات خود را رد کرده و تاکید کرده بود به کسی شلیک نکرده و کسی را نکشته است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

لاوروف، وزیر امورخارجه روسیه، در یکی از جلسات جانبی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک گفته است که روسیه کریمه را به اوکراین برخواهد گرداند اگر اوکراین کوشش نکند‌ که عضو ناتو

ادامه »

روز سه‌شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۲. دانشگاه لایدن. کنفرانس انجمن ایران‌شناسی اروپا. در پنلی درباره‌ی ادبیات فارسی، عنوان سخنرانی خانم سایه اقتصادی‌نیا چنین بود: «بلاغت

ادامه »

۱-«هویت ملی و هویت قومی در شهر معاصر ایرانی؛ مطالعه‌ی موردی نقده» عنوان پایان‌نامه‌ی کارشناسی ارشد رشته انسان‌شناسی «لیلا حسین‌زاده»

ادامه »