حمید رسایی خواستار اعدام ترانه علیدوستی شد

زیتون – حمید رسایی، روحانی اصولگرا، خواستار اعدام ترانه علیدوستی و دیگر حامیان متهمان پرونده موسوم به «خانه اصفهان» شد.

او پنج‌شنبه، بیست و هشتم اردیبهشت،‌ در کانال تلگرامی خود نوشت:«حمایت مزدورانی مثل ترانه علیدوستی از جنایتکاران وحشی مثل سه نفری که در اصفهان جنایت کرده‌اند با برنامه و طراحی هماهنگ شده با دشمنان ملت ایران برای حرکت‌های آینده است.»

رسایی مجازات در ملأ عام را «کمترین عقوبت برای جنایتکاران» دانسته و افزود:«باید اعدام حامیان جنایات که با برنامه درخواست مداخله بیگانگان در امور کشور دارند را از قوه قضاییه مطالبه کنیم.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نسبت انسان‌ها با جنبش‌های اجتماعی را می‌توان با سه رنگ اصلی توصیف نمود: سفید، سیاه و خاکستری. سفیدها مخالفین وضع موجود هستند و برای تغییر آن تلاش می‌کنند، سیاه‌ها موافقان وضع موجود هستند و در

ادامه »

در ستایش میانه‌روی(۱) تکاپویی است برای گذار از نفرت و کدورتی که اصلاح‌طلبان سیاسی و گاهی مذهبی در جمهوری اسلامی ایران گرداگرد فلسفه‌ی سیاسی

ادامه »

اندیشمند حوزه علوم دینی، خانم صدیقه وسمقی، در یادداشت خود تحت عنوان “نه به ابتذال سرکوب‌گری” منتشر شده در سایت زیتون

ادامه »