وکیل خانواده امینی: تاکنون هیچگونه دلایل قانع‌کننده‌ای مبنی بر طبیعی بودن مرگ مهسا ارائه نشده

زیتون – صالح نیکبخت، وکیل خانواده مهسا امینی، می‌گوید دستگاه قضایی جمهوری اسلامی تاکنون هیچگونه دلایل قانع‌کننده‌ای مبنی بر «طبیعی» بودن مرگ ارائه نداده است.

این حقوقدان در گفتگویی با «دیده‌بان ایران» اعلام کرد قوه قضاییه تاکنون به اعتراضات او و خانواده امینی نیز پاسخ «واضح و درستی» نداده‌ است.

وی همچنین اتهامات وارده به نیلوفر حامدی و الهه محمدی، دو خبرنگار بازداشتی، را «هم از لحاظ موضوعی و هم از لحاظ حکمی» اشتباه خواند و افزود:«دستگاه قضایی کشور و مقامات دستگیرکننده خبرنگاران می‌بایست به جای اینکه درصدد فراموش کردن چنین موضوعی باشند، اصل مسئله را روشن کنند و خبرنگاران به ناحق بازداشت نشوند.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

در دوران گذار از اقتدارگرایی به دموکراسی، بخصوص در جوامعی که به علل تاریخی، سیاسی، فرهنگی و یا خشونت سازمان‌یافته، کثرت‌گرایی و چندصداییِ شکل‌گرفته ممکن است به تفرقه و واگرایی میان مخالفان منتهی گردد، تفکر

ادامه »

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز”

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی

ادامه »