مولوی عبدالحمید: از دوربین‌های طرح‌ حجاب برای شناسایی عوامل مسمومیت دانش‌آموزان استفاده کنید

زیتون – عبدالحمید اسماعیل‌زهی، امام جمعه اهل سنت زاهدان، از حکومت خواست از دوربین‌های شهری به جای برخورد با «بی‌حجابی» برای شناسایی عوامل مسمومیت دانش‌آموزان دختر استفاده کند.

مولوی عبدالحمید در جریان خطبه‌های نماز جمعه، بیست و پنجم فروردین، همچنین نسبت به ناکامی دستگاه‌های امنیتی در شناسایی افرادی که «دختران مردم که نور چشم و جگرگوشه‌های مردم هستند» را مسموم می‌کنند، ابراز تعجب کرد.

او افزود:«مردم این را قبول نمی‌کنند و معتقدند این جریان ریشه در سیستم دارد و به جایی از سیستم متصل است که در یک روز چندین مدرسه را مورد حمله قرار بدهد.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

در دوران گذار از اقتدارگرایی به دموکراسی، بخصوص در جوامعی که به علل تاریخی، سیاسی، فرهنگی و یا خشونت سازمان‌یافته، کثرت‌گرایی و چندصداییِ شکل‌گرفته ممکن است به تفرقه و واگرایی میان مخالفان منتهی گردد، تفکر

ادامه »

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز”

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی

ادامه »