۹ روز جستجو: کشف اجساد دو کولبر غرق‌شده در سد عباس‌آباد بانه

زیتون – به گزارش منابع رسمی صبح روز شنبه، بیست و ششم فروردین، اجساد دو جوان کولبر اهل سقز پس از نه روز جستجو در سد عباس آباد بانه پیدا شد.

افشین فلاحی (۲۲ سالە) و مهدی رحمتی (۲۳ سالە) پنج شنبه، هفدهم فروردین، هنگام کولبری داخل سد عباس آباد شهرستان بانه افتاده و غرق شدند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

در دوران گذار از اقتدارگرایی به دموکراسی، بخصوص در جوامعی که به علل تاریخی، سیاسی، فرهنگی و یا خشونت سازمان‌یافته، کثرت‌گرایی و چندصداییِ شکل‌گرفته ممکن است به تفرقه و واگرایی میان مخالفان منتهی گردد، تفکر

ادامه »

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز”

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی

ادامه »