میرحسین موسوی پس از بهبودی نسبی به حصر خانگی بازگردانده شد 

زیتون – به گزارش منابع مطلع، میرحسین موسوی پس از بهبودی نسبی از بیمارستان به حصر خانگی بازگردانده شده است.

سایت خبری«کلمه» پنج‌شنبه، هجدهم اسفند، اعلام کرد روند بهبودی بیماری آنفولانزای آقای موسوی «مورد رضایت» می‌باشد.

این گزارش افزود پزشکان توصیه کردند آقای موسوی تا به دست آوردن «سلامت کامل و برطرف شدن علایم حاد تنفسی و مشکلات دیگر» در بیمارستان بستری و تحت نظر بماند.

با این وجود ساعاتی بعد «کلمه» از بازگردانده شدن میرحسین موسوی به «زندان خانگی اختر» خبرداد‌.

براساس اطلاعات رسیده، خانم زهرا رهنورد نیز هم‌اکنون درحال گذراندن دوران نقاهت بوده و حال مساعدتری نسبت به روزهای گذشته دارند.

میرحسین موسوی اوایل هفته جاری پس از روزها بیماری و به دنبال تشدید علائم آن با موافقت نهادهای امنیتی به بیمارستان منتقل شده بود‌.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مناسبات تهران و مسکو و دامنه آن تبدیل به موضوع روز تحلیل‌گران غربی و منطقه‌ای شده. روابط جمهوری اسلامی و فدراسیون روسیه وارد مرحله جدیدی شده و افزایش آن در حوزه‌های نظامی، صنعتی، لجستیک و

ادامه »

چه رفتاری می‌تواند شنیع‌تر از مسمومیت عمدی کودکان باشد؟ مواجهه ابتدایی شاید این نکته را پیش بکشد که چه اهمیتی دارد که منبع شرارت

ادامه »

هرچند ابهام در عوامل احتمالی و انگیزه‌های مسموم کردن دانش‌آموزان دختر امکان تحلیل این ماجرا را سخت کرده، اما از

ادامه »