دستگیری ۶۹ روزنامه‌نگار در جریان اعتراض‌های سراسری؛ ۳۱ تن کماکان در زندان 

زیتون – به گزارش‌ فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران، از ابتدای اعتراض‌های سراسری در ایران تا کنون ۶۹ روزنامه‌نگار بازداشت شده‌اند. ۳۱ تن از آنان کماکان در زندان به سر می‌برند.

آنتونی بلانگر، دبیرکل این فدراسیون، با ابراز نگرانی نسبت به وضعیت روزنامه‌نگاران زندانی در ایران گفت: «ما یک بار دیگر خواستار آزادی فوری همه خبرنگاران و کارکنان رسانه‌ای هستیم که به‌طور ناعادلانه در ایران به دلیل انجام کارشان بازداشت شده‌اند.»

آقای بلانگر افزود: «ما به مقامات ایرانی یادآور می‌شویم که آزادی بیان حق بنیادین همه شهروندان ایرانی از جمله روزنامه‌نگاران است.»

تنها ساعاتی پس از انتشار این گزارش در روز یکشنبه، دوم بهمن، مقامات قضایی-امنیتی سه زن روزنامه‌نگار با نام‌های ملیکا هاشمی، سعیده شفیعی و مهرنوش زارعی را نیز در تهران بازداشت کردند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

در دوران گذار از اقتدارگرایی به دموکراسی، بخصوص در جوامعی که به علل تاریخی، سیاسی، فرهنگی و یا خشونت سازمان‌یافته، کثرت‌گرایی و چندصداییِ شکل‌گرفته ممکن است به تفرقه و واگرایی میان مخالفان منتهی گردد، تفکر

ادامه »

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز”

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی

ادامه »