اعتراض هنرمندان به اعدام محسن شکاری؛ «بیش از این خون بر خاک داغدار این سرزمین نریزید» 

زیتون – سه تن از هنرمندان  برحسته سینما و تلویزیون در پیام‌هایی جداگانه اعدام محسن شکاری را محکوم کردند و ادامه صدور این احکام برای معترضان رابه ضرر جمهوری اسلامی دانستند.

هدیه تهرانی، هنرپیشه و عکاس، در اینستاگرام حکومت را مسئول به خشونت کشاندن تظاهرات مسالمت آمیز و «میزبان ضیافت خون بیگناه کودک و نوجوان و معترضین» خواند و نوشت:« بدانید گرفتن جان یک انسان دیگر و اعدام معترضین عواقب جدی‌ای برای شما خواهد داشت. این احکام و اجرای آن‌ها بنزین بر شعله‌های آتشی‌ست که دیگر خاموش نمی‌شود‌.»

اصغر فرهادی، کارگردان بنام ایرانی، نیز خواستار ابطال «حکم های ناعادلانه» شد و نوشت:«کشتن و اعدام جوانان به جان آمده و مردمان ستم‌دیده» حاصلی جز خشم و انزجار بیش تر برای تان نخواهد داشت…بیش از این خون بر خاک داغدار این سرزمین نریزید.»

زیبا کرمعلی، بازیگر سینما، نیز در اعتراض به اعدام جوان بیست و سه ساله کرجی در صفحه اینستاگرام خود نوشت:«باور نکرده ام که چطور کسی را به چنین جرائم ساده ای به همین سرعت اعدام می‌کنند و خواصشان، میچرخند و می‌درند و به ریش ما می‌خندند!»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

عصر بی‌خبری، عصر حکومت پادشاهان قاجار بر کشور ماست. بی تفاوتی مطلق به منافع ملی و تمرکز بر منافع شخصی و گروهی، عدم درک مبانی سیاست خارجی و گذار از فرصت‌هایی که باید در صحنه

ادامه »

روز سیزدهم دی مصادف با سالگرد ترور سردار سلیمانی حدود ۶۰ نفر از فرماندهان سپاه از مناطق مختلف کشور به بیت خامنه ای رفته

ادامه »

این نوشتار نه در مدح حجاب بلکه درباره اهمیت آزادی پوشش و از آن مهم‌تر آزادی زن برای ایجاد تغییر

ادامه »