نماینده آمریکا در امور ایران: جمهوری اسلامی به سیاست جدید نیاز دارد، نه داستان جدید 

زیتون– رابرت مالی، فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران، در واکنش به سخنان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی درباره زمان دادن پهپاد‌ها به روسیه، گفت «سیاست جدیدی نیاز دارند نه یک داستان جدید»

رابریت مالی در توییتر نوشت: ایران تعداد محدودی پهپاد پیش از جنگ [به روسیه] نداد. آنها ده‌ها فروند را همین تابستان [به روسیه] منتقل کردند. پرسنل نظامی ایرانی هم‌اینک با حضور در مناطق اشغالی اوکراین به روس‌ها کمک می‌کنند که این پهپادها را علیه غیرنظامیان اوکراینی به کار گیرند. زمانی که با شواهد و مدارک روبرو می‌شوند، به سیاست جدیدی نیاز دارند نه یک داستان جدید»

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه‌ی ایران امروز مدعی شد که ایران ماه‌ها قبل از شروع جنگ اوکراین، تعداد محدودی پهپاد در اختیار روسیه گذاشته است اما دادن موشک به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را تکذیب کرد.

او دوهفته پیش دادن پهپاد به روسیه را تکذیب کرده بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »