گروه «حقوق بشر ایران» از کشته شدن دست‌کم ۷۷ کشته در اعتراضات  ایران خبر داد

در تازه‌ترین آمار غیررسمی از جان‌باختگان اعتراضات این روزها، گروه «حقوق بشر ایران» که مقر آن در اسلو قرار دارد، می‌گوید از ابتدای اعتراض‌ها تاکنون دستکم ۷۷ نفر کشته شده‌اند. این گروه می‌گوید که در میان کشته‌شدگان شش نفر زن و چهار نفر، کودک هستند. رسانه‌های دولتی اما از ۴۱ کشته در اعتراضات خبر داده‌اند که شامل مامورانی که حکومت می‌گوید کشته‌ شده‌اند.

گروه «حقوق بشر ایران» با انتشار بیانیه‌ای در دوازدهمین روز اعتراضات نوشته است، بسیاری از خانواده‌های کشته‌شدگان تحت فشار قرار گرفته‌اند تا مراسم خاکسپاری برگزار نکنند. این گروه می‌افزاید که برخی از خانواده‌های قربانیان تهدید شده‌اند که اگر کشته‌شدن عضو خانواده‌شان را علنی کنند، تحت پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت.

این گروه می‌گوید به شواهدی دست یافته که نشان می‌دهند به سوی معترضان، گلوله جنگی شلیک شده است. بر اساس بیانیه این گروه، تعداد کشته‌شدگان به تفکیک استان، از این قرار است:

مازندران، ۲۵ کشته | آذربایجان غربی، ۱۱ کشته | گیلان، ۱۰ کشته | کردستان، ۶ کشته | کرمانشاه، ۶ کشته | البرز، ۴ کشته | تهران، ۳ کشته | کهکیلویه و بویراحمد، ۲ کشته | اصفهان، ۲ کشته | خراسان رضوی، ۲ کشته | زنجان، ۲ کشته | سمنان، ۱ کشته | قزوین، ۱ کشته | ایلام، ۱ کشته | آذربایجان شرقی، ۱ کشته.

*کلمه

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

«طرح ژنریک و کم‌خطر عبدالکریم سروش. فیلسوف، جامعه‌شناس، اسلام‌شناس، هنرشناس، روان‌درمانگر که برخلاف آن یکی سروش، به جای استفاده دائمی از مولوی، گاهی هم از حافظ استفاده می‌کند. وی پس از دریافت دکترای داروسازی، به

ادامه »

ایران، این دیار پُر رمز و راز، چه جای عجیبی است که بسیاری از ساکنانش در آرزوی ترک آن و بسیاری از دورافتادگانش در

ادامه »

«ما در قبرستانی بیش زندگی نمی‌کنیم… همه چیز بوی استخوان و کفن گرفته است، همه چیز خیالِ شکست و مرگ

ادامه »